- Konu Yazar
- #1
Akupunktur ile 1 haftada kaç kilo verilir?
Akupunktur tedavisi sırasında sağlıklı beslenme kurallarının dışına çıkmamak gerekir. Verilen diyetlerle haftada yarım kilo ile bir kilo arasında ağırlık verilmesi hedeflenir. Ancak bu, hastanın kilosunun durumuna göre değişir. Örneğin 100 kilo olan bir hasta, ilk hafta 2-3 kilo birden verebilir.Akupunktur ile zayıflarken nelere dikkat edilmeli?
Akupunktur ile zayıflarken nelere dikkat edilmeli?Akupunkturla Zayıflama İğneleri Günlük hayatınızda nasıl hareket ediyorsanız aynı şekilde hareket etme özgürlüğü tanımaktadır. Yüzünüzü yıkayabilir, duş alabilir, makyaj yapabilirsiniz. Lakin makyajlarda kullanılan fondöten ve pudra gibi makyaj malzemelerine dikkat edilmesi gerekmektedir.
Akupunktur ile zayıflamak mümkün mü?
Bugüne kadar yapılan bilimsel çalışmalarda akupunkturun zayıflatıcı etkisi olduğu ortaya konulamamıştır. Uzmanlar bu konuda yaşadıkları başarı hikayelerini kulaktan kulağa yaysalar da hiçbir bilimsel dergide yayınlanmış güvenilir bir “akupunktur ile zayıflama” çalışması yoktur.Akupunktur iğneleri ne işe yarar?
Akupunktur iğneleri ne işe yarar?Akupunktur, bir kişinin vücudunun belirli noktalarına, çok çeşitli derinliklere çok ince iğnelerin sokulmasını içeren bir tedavi şeklidir. Araştırmalar, ağrının hafiflemesine yardımcı olabileceğini ve çok çeşitli diğer şikayetler için kullanıldığını ileri sürmektedir.
Akupunktur ile 2 ayda kaç kilo verilir?
Kişiyi kilo vermeye hazırlar. Buna göre haftada 1 veya 2 kez yapılan akupunktur tedavisi ile 6-8 hafta sonunda 8-10 kg. verilir. Verilecek kilo daha fazlaysa tedaviye haftalık devam edilir.Zayıflamak için kaç seans akupunktur yapılır?
Zayıflamak için kaç seans akupunktur yapılır?3-4 seansda bir diyete ve kulak akupunkturuna rağmen kilo verme durursa vücud akupunkturu yapılıp cihaza bağlanmaktadır. Akupunkturla zayıflama tedavileri hafta da bir yapılmaktadır. Lenf ve pasif jimnastik, hizmetlerimiz de vardır.
Akupunktur tedavisi hangi hastalıklara iyi gelir?
Akupunktur özellikle aşağıdaki rahatsızlıklar ve hastalıklar için sıklıkla kullanılır:- Baş ağrısı ve migren.
- Sırt ağrısı
- Sindirim sistemi hastalıkları
- Psikiyatrik rahatsızlıklar.
- Romatizmal şikayetler.
- Kronik solunum yolu hastalıkları (bronşit, astım)
- Alerjiler.
- Kadın hastalıkları ve doğum.