AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Akuler kac yil garantilidir?

Editör

Yeni Üye

Akuler kac yil garantilidir?​

Garanti süresi, akünün satışından itibaren başlar ve 2 yıldır. ( 24 aydır ) Bu şart sadece genel kullanım araçlar için geçerli olup; Ticari araçlar, taksiler, şehirlerarası hizmet veren otobüsler, starter kullanım dışı deniz araçları, iş makineleri, donanımlarını direkt aküden çalıştıran karavanlar için ise 1 yıldır.

Groupe SEB Garantili ne demek?​

Tüm Groupe SEB ürünleri, satın alındıkları ülkelerin garanti şartları ile yetkili servis ağı bulunan tüm ülkelerde üretici garantisi altındadır.

Araç garantisi aküyü kapsar mı?​

Araç garantisi aküyü kapsar mı?
Aracın aküsü Fabrika çıkışı gelen akü. Araç garanti kapsamında. Aracınız garanti kapsamında ise elbette akü de garanti kapsamındadır.

Bosch akü kaç yıl garantili?​

Bosch akü kaç yıl garantili?
Bosch Car Service’te satın alınan ve takılan Bosch Binek Araç Aküleri, 2 yıl sınırsız kilometre garantisi ile satılmaktadır. 2 yıllık garanti süresi, montaj tarihinden itibaren başlar ve sadece akünün takıldığı araç için geçerlidir.

Yiğit akü garanti süresi kaç yıldır?​

ÜRÜNLERİMİZ %100 YERLİ ÜRETİM OLAN YİĞİT AKÜ TÜM TÜRKİYE DE YAYGIN SERVİS AĞI İLE 2 YIL GARANTİLİDİR. Akülerimiz 60 AH 540 A (EN) kapasitesindedir.

Tefal kettle kaç yıl garantili?​

Sitemizden almış olduğunuz tüm ürünler, üretim hatalarına veya üretici kaynaklı kusurlara karşı en az 2 yıl süreyle üretici ve Groupe SEB garantisi altındadır.

Tefal nasıl bir marka?​

Tefal nasıl bir marka?
Tefal, dünyada yapışmaz tava tencere sektörünün kurucusudur. 1956 yılında, PTFE (teflon) malzemesinin mucidi Marc Grégoire tarafından Fransa’da kurulmuştur. 1968 yılında SEB şirketi tarafından satın alınmıştır. Fransa merkezli Tefal, Türkiye’nin de içinde bulunduğu 120 ülkede faaliyet göstermektedir.

Akü hangi durumda garantiye girer?​

Akü hangi durumda garantiye girer?
B) Garanti Kapsamına Giren Arızalar : -Yüke bindiğinde arızalı (yoğunluğu düşük) göz kaynama yapar. -Elektrolit yoğunlukları ölçüldüğünde, arızalı gözün yoğunluğu diğer gözlerden büyük farkla düşüktür. -Akü redresöre bağlanıp akım verildiğinde arızalı olan göz kaynamaz diğer gözler kaynar.
Bosch akü üretim tarihi nasıl anlaşılır?​
Akü üretim tarihleri her akü markasında değişkenlik göstermek ile birlikte; İnci, Hugel, Mutlu ve Bosh Akü markalarında üretim tarihi ürünün üzerinde 4 haneli olarak belirtilmektedir. İlk 3 hane günü, son 1 hane ise yıl bilgisini gösterir. Örneğin 1258; ürünün 2018 yılının 125. Gününde üretildiğini anlatır.
Yiğit akü üretim tarihi nasıl anlaşılır?​
Yiğit Akü üzerinde genelde iki numara basılıyor. Birisi rakamlardan oluşur diğeri ise harf ile başlar. Baştaki harf üretim yılı için bize fikir veriyor. Umarım işinize yarar.

Merhaba, akülerin garanti süreleri hakkında detaylı bilgiler verilmiş. Genel olarak aküler, satın alındıktan sonra başlayan ve 2 yıl (24 ay) süren bir garanti kapsamında bulunmaktadır. Ancak ticari araçlar, taksiler, otobüsler gibi özel kullanım araçları için garanti süresi farklılık gösterebilmektedir. Ticari araçlar için genellikle 1 yıl garanti süresi uygulanmaktadır.

Bazı markaların özel garanti koşulları da mevcut. Örneğin, Bosch aküler Bosch Car Service'den satın alındığında 2 yıl sınırsız kilometre garantisi ile sunulmaktadır. Bu garanti süresi, akünün takıldığı aracın montaj tarihinden itibaren başlamaktadır.

Yiğit aküler ise %100 yerli üretim olup, Türkiye genelinde yaygın servis ağıyla 2 yıl garantilidir. Bu akülerin kapasitesi 60 AH 540 A (EN) olarak belirtilmiştir.

Akülerin garanti kapsamına giren arızalar arasında, yoğunluk düşüklüğü ve elektrik akımı verildiğinde arızalı gözlerin kaynamaması gibi durumlar bulunmaktadır. Garanti kapsamındaki arızaların belirlenmesi için bu tip durumlar dikkate alınmaktadır.

Akülerin üretim tarihlerini anlamak da önemli bir konudur. Örneğin; İnci, Hugel, Mutlu ve Bosch gibi markalar, üretim tarihlerini ürün üzerinde 4 haneli olarak belirtmektedir. Bu sayede ürünün hangi tarih ve yıl içerisinde üretildiği bilgisi elde edilebilmektedir.

Yiğit akülerin üretim tarihi ise genellikle üzerinde iki numara ile belirtilmektedir. Bu numaralardan biri rakamlardan oluşurken diğeri harfle başlar. Baştaki harf genellikle üretim yılını göstermektedir. Bu bilgiler sayesinde akülerin üretim tarihlerini anlamak daha kolay hale gelmektedir.

Toparlamak gerekirse, akülerin garanti süreleri marka ve kullanım şartlarına göre değişebilmektedir. Ayrıca, akülerin üretim tarihlerini belirleyebilmek için marka bazlı farklı yöntemler bulunmaktadır. Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. Başka sorularınız varsa da memnuniyetle cevaplamaya devam ederim.

Geri