Aktrol Furkan Bölükbaşı'ndan yine provokatif paylaşım! Gazeteci Sedef Kabaş isyan etti
Gazeteci Sedef Kabaş, Suriye Geçici Hükümeti Cumhurbaşkanı ve cihatçı HTŞ lideri Ahmed Şara’nın Türkiye ziyaretiyle ilgili provokatif paylaşımda bulunan aktrol Furkan Bölükbaşı hakkında işlem yapılmamasına tepki gösterdi.![kapak_aktrol-furkan-bolukbasindan-yine-provokatif-paylasim-gazeteci-sedef-kabas-isyan-etti-272336.jpg](https://i.12punto.com.tr/Archive/2025/2/6/72262/kapak_aktrol-furkan-bolukbasindan-yine-provokatif-paylasim-gazeteci-sedef-kabas-isyan-etti-272336.jpg)
Suriye Geçici Hükümeti Cumhurbaşkanı ve cihatçı HTŞ lideri Ahmed Şara, Türkiye’ye geldi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanile görüşen Şara, Anıtkabir’i ziyaret etmedi.
Suriye Geçici Hükümeti Cumhurbaşkanı ve cihatçı HTŞ lideri Ahmed Şara
KP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Provokatif paylaşımlar yaparak, kendisine hakaret ettiren ve bu hakaretler sonucu açtığı tazminat davalarıyla para kazananaktrol Furkan Bölükbaşı, bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
aktrol Furkan Bölükbaşı
HTŞ lideri Şara ile Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşan Bölükbaşı,“Anıtkabir’e uğramadı kral. Allah’ın aslanı”ifadelerini kullandı.
“Anıtkabir’e uğramadı kral. Allah’ın aslanı”
Anıtkabir’e uğramadı Kral.Allah’ın Aslanı.pic.twitter.com/EqX6pcJumD
Bölükbaşı’nın provokatif paylaşımı tepkilere neden oldu.
Daha önce kullandığı atasözü nedeniyle Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş, aktrol Bölükbaşı hakkında işlem yapılmamasına isyan etti.
“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM”
Kabaş, X hesabından yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u etiketleyerek şunları kaydetti:“Suç duyurusunda bulunuyorum…
Kullandığım bir atasözü nedeniyle tutukladınız beni… Yeri göğü inlettiniz… 13 yıla yakın hapsimi istediniz! Neymiş? Cumhurbaşkanına hakaret etmişim…
Eee, bu ne şimdi?
Ülkenin kurucusu, kurtarıcısı, başkomutanı, ilk Cumhurbaşkanı’nın ebedi istirahatgahı Anıtkabir için “Ahırkabir” diyene neden hala işlem yapmadınız? Neden?”
Suç duyurusunda bulunuyorum…Kullandığım bir atasözü nedeniyle tutukladınız beni… Yeri göğü inlettiniz… 13 yıla yakın hapsimi istediniz!Neymiş? Cumhurbaşkanına hakaret etmişim…Eee, bu ne şimdi?Ülkenin kurucusu, kurtarıcısı, başkomutanı, ilk Cumhurbaşkanı’nın ebedi…pic.twitter.com/CFYUJhgKAn