AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Akselendi Mimar Sinan Ahmet Özkan İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Akselendi Mimar Sinan Ahmet Özkan İlköğretim Okulu Hakkında - Akselendi Mimar Sinan Ahmet Özkan İlköğretim Okulu Tanıtım - Akselendi Mimar Sinan Ahmet Özkan İlköğretim Okulu Resimleri - Akselendi Mimar Sinan Ahmet Özkan İlköğretim Okulu İletişim

Akselendi Mimar Sinan Ahmet Özkan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

KASABAMIZDA AKSELENDİ ORTAOKULU, MİMAR SİNAN İLKOKULU VE AHMET ÖZKAN İLKOKULU ADI ALTINDA 3 EĞİTİM KURUMU VAR İKEN. BİRLEŞMELER SONUNDA MİMAR SİNAN AHMET ÖZKAN İLKÖĞRETİM OKULU ADINI ALMIŞTIR.

İLK DEFA 1929 YILINDA KÖY HALKININ İMECE USULÜ İLE YAPTIĞI BİNADA 3 YILLIK OLARAK EĞİTİME BAŞLAMIŞTIR. BU BİNA 1943 YILINA KADAR HİZMET VERMİŞ.1943 YILINDA MERKEZ BİNADAKİ A BLOK İNŞA EDİLMİŞ, ŞU ANDA DEPO OLARAK KULLANILAN BÖLÜM İSE 1953 YILINDA YAPILMIŞTIR.

ORTAOKUL İSE,1972 YILINDA KURULAN KORUMA DERNEĞİNİN ÇALIŞMALARI SONUCUNDA 1972-73 ÖĞRETİM YILINDA KÖY ODASI OLARAK YAPILAN, DAHA SONRA KARAKOL OLARAK HİZMET VEREN, ANCAK ŞU ANDA YIKILMIŞ OLAN BİNADA GEÇİCİ OILARAK EĞİTİME BAŞLAMIŞTIR.

1974 YILINDA ORTAOKUL SINIFLARI YETERSİZ GELDİĞİNDEN YAN TARAFTAKİ MİMAR SİNANA İLKOKULUNDAN 1 SINIF ALINARAK DEVAM EDİLMİŞTİR.

MİMAR SİNAN İLKOKULU ( A BLOK )1978 YILINDA ONARIMA GİRMİŞTİR.

1991-92 ÖĞRETİM YILINDA D BLOK YAPILARAK ORTAOKUL İLE MİMAR SİNAN İLKOKULU BİRLEŞTİRİLEREK MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU ADINI ALMIŞTIR.

03.03.1999 GÜNÜ AHMET ÖZKAN İLKÖĞRETİM OKULUDA BÜNYEYE KATILARAK MİMAR SİNAN AHMET ÖZKAN İLKÖĞRETİM OKULU OLUŞMUŞTUR.

2002 YILINDA MERKEZ OKULUN BAHÇESİNE 6 DERSLİKLİ İKİ KATLI BİNA YAPILARAK 2002-2003 ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇMİŞTİR.

2010 YILINDA A BLOK YIKILARAK YERİNE BUGÜNKÜ 18 DERSLİKLİ YENİ BİNA M.E.B. TARAFINDAN YAPILDI. 2010-2011 ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇTİ. MİMAR SİNAN İLKOKULU TAMAMEN ÖĞRETİME KAPANDI. 6 DERSLİKLİ BİNA DA GEREK KALMADIĞI İÇİN ÖĞRETİME KAPANDI. DEPO OLARAK KULLANILAN BÖLÜMÜN YIKIM KARARI ÇIKMIŞ OLUP YIKILACAKTIR.

NORM KADRO :

1 MÜDÜR –1 MÜDÜR YRD.-2 ANASINIFI ÖĞR.- 10 SINIF ÖĞR.- 8 BRANŞ ÖĞRETMENİDİR.

AHMET ÖZKAN ŞUBEMİZİN KÜÇÜK KIZLAR VOLEYBOL TAKIMI 1990-91 ÖĞRETİM YILINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU; İKİNCİ KADEME YILDIZ KIZ VOLEYBOL TAKIMI DA;1992-93 İL VE GRUP BİRİNCİLİĞİ,1993-94 İL,GRUP BİRİNCİLİĞİ VE TÜRKİYE YARI FİNAL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, 1994-95 İL VE GRUP BİRİNCİLİĞİ VARDIR. 2010-2011 ÖĞRETİM YILINDA GÜREŞTE İLDE DERECE YAPILMIŞ. İLÇEDE KASABALAR ARASINDA FUTBOLDA 1. OLDU.

Akselendi Mimar Sinan Ahmet Özkan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu: (236) 436 80 04
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://akselendiokul.meb.k12.tr/

Okulun E-Posta Adresi: gunay45@gmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Akselendi Mimar Sinan Ahmet Özkan İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr