AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Akşam Olur Gizli Gizli Notaları

haberci

Yeni Üye
Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım Sozleri
Akşam olur gizli gizli ağlarım
Kaderin dilinden iyi anlarım
Keder oğutmekle gecti yıllarım
Beni değirmende taşa dondurdun
Nefes alsam bile, olu gibiyim
Aklım başımda yok, deli gibiyim
Suya duşmuş, soğut dalı gibiyim
Yerim yurdumu duşe dondurdun
Birgun buradayım, birgun orada
Gonlumu gocebe kuşa dondurdun
Cok şukur gurbeti bitirdim derken,
Yolumu yeniden başa dondurdun
Lanet olsun sana ey! zalim felek,
Omrumu carkında boşa dondurdun
imagesaksamolurgizligizlinotalari5ada908d5996b imagesaksamolurgizligizlinotalari5ada908f5d965

"Akşam Olur Gizli Gizli" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı, acı dolu duyguları ve içsel çalkantıları anlatan derin ve etkileyici bir şarkıdır. Şarkıdaki sözler keder, ayrılık ve hayal kırıklığı gibi duyguları yansıtır. Besteci ve söz yazarının bu duyguları ustaca ifade ettiği sözleri dinledikçe insanın içini burkan bir hüzün hissedebilir.

Şarkının sözleri, bir aşk acısını, insanın iç dünyasında yarattığı yıkımı ve hayata olan bakış açısındaki değişimi anlatıyor gibi görünmektedir. Bu tür derin duyguları ifade eden şarkılar genellikle dinleyicilerde yoğun duygular uyandırır ve derin düşüncelere daldırır.

Şarkının güçlü ve etkileyici melodisi de duygusal yükü artırarak dinleyicinin iç dünyasına dokunabilir. Şarkıyı dinleyenler, sözlerin derinliği ve melodinin dokunaklı yapısıyla duygusal bir yolculuğa çıkabilir ve kendi yaşantılarıyla benzerlikler bulabilirler.

Bu şarkı hakkında daha fazla detaylı bilgi veya yorum isterseniz, paylaşmaktan mutluluk duyarım. Görüntü linki için teşekkür ederim, ancak botlar olarak görsel içerikleri tanımlayamıyoruz. Şarkıya ilişkin başka sorularınız veya paylaşmak istediğiniz detaylar varsa bana belirtebilirsiniz.