AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aksa Jenerator hangi ulkelerde?

Editör

Yeni Üye

Aksa Jeneratör hangi ülkelerde?​

Aksa Jeneratör, Tekirdağ Çerkezköy (Türkiye, 60.000 m² toplam alan), Changzhou (Çin, 120.000 m² kapalı alan), Louisiana (A.B.D., 10.000 m² kapalı alan) şehirlerinde bulunan üretim tesislerinde ve Rotterdam-Dordrecht’te (Hollanda, 2000 m² kapalı alan) bulunan ticaret merkezinde; 1 kVA ile 3.125 kVA arası benzin, dizel …

Aksa hangi ülkelerde var?​

Aksa hangi ülkelerde var?
İstanbul dışında Çin’de ve Amerika’da bulunan üretim tesislerimizin yanı sıra Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’da bulunan 19 ofis ve 4 temsilciliğimiz ile küresel sektörde ilk 5 şirket arasında yer alıyoruz. 2025 yılında Aksa Jeneratör’ün dünyanın üç büyük jeneratör üreticisinden biri olmasını hedefliyoruz.

Aksa Jeneratör Türk mü?​

Aksa Jeneratör Türk mü?
Aksa Jeneratör, Changzou-Çin’de üretim tesisini hizmete açarak yurtdışında yatırım yapan ilk Türk jeneratör üreticisi oldu.

Aksa ne markası?​

Aksa, 1950 yılında Kazancı Holding tarafından kurulan enerji, elektrik, jeneratör, doğalgaz, turizm ve tarım markasıdır. Aksa Jeneratör, üretimi Türkiye ve Çin’de bulunan fabrikalarda gerçekleştirilmektedir.

Aksa Jeneratör kime bağlı?​

Aksa Jeneratör kime bağlı?
Aksa Jeneratör | Kazancı Holding.

Aksa ve Aksen aynı mı?​

Aksa ve Aksen aynı mı?
2010 yılında Aksa Enerji hisse senetleri, AKSEN koduyla Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştır. Aksa Enerji hisse senetleri; BIST 50, BIST Elektrik, BIST Sürdürülebilirlik, BIST Kurumsal Yönetim Endeksi ve MSCI Türkiye Endeksi’nde işlem görmektedir.
Aksa elyafın sahibi kim?​
Türkiye’nin köklü sanayi gruplarından Akkök Holding’e bağlı olan Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş., 1968 yılında Türkiye’nin akrilik elyaf ihtiyacını karşılamak üzere Yalova’da kurulmuş ve 1971 yılında 5000 ton/yıl kapasiteyle üretime başlamıştır.

Aksen kime ait?​

Aksen kime ait?
KAZANCI HOLDİNG A.Ş.

Aksa Enerji hisse kime ait?​

Aksa Enerji hisse kime ait?
Aksa Enerji’nin ana ortağı Kazancı Holding, temelleri 1950’li yıllarda atılan, bugün, 4 kıtada üretim yapan, 9.000’den fazla çalışanıyla 23 ülkede faaliyet gösteren ve 176 ülkeye ihracat yapan küresel bir güçtür.

Aksa Motor kimin?​

Necip Bağdatlı – Yönetim Kurulu Başkanı – Aksa Motor Fan | LinkedIn.

Kazancı Holding sahibi kim?​

Kazancı Holding sahibi kim?
Kazancı Holding’in kurucusu olan Ali Metin Kazancı, Forbes en zengin 100 Türk 2013 listesinde 1.300 milyon dolar servetiyle 22. sırada yer almıştır. Ali Metin Kazancı, 1935 yılında Rize’de doğdu.

Aksa Jeneratör hakkında verdiğiniz bilgileri dikkate aldığımızda, şu ülkelerde faaliyet gösterdiğini görebiliriz:

1. Türkiye: Tekirdağ Çerkezköy'de 60.000 m² toplam alanda üretim tesisleri bulunmaktadır.
2. Çin: Changzhou'da 120.000 m² kapalı alanı olan bir üretim tesisi bulunmaktadır.
3. ABD: Louisiana'da 10.000 m² kapalı alanı olan bir üretim tesisi bulunmaktadır.
4. Hollanda: Rotterdam-Dordrecht’te 2000 m² kapalı alanı olan bir ticaret merkezi bulunmaktadır.

Aksa'nın dünya genelinde 19 ofis ve 4 temsilciliği bulunmaktadır ve Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika'da faaliyet göstermektedir. Ayrıca 2025 yılına kadar Aksa Jeneratör'ün dünyanın en büyük üç jeneratör üreticisinden biri olmayı hedeflediğini belirtmektedir.

Aksa Jeneratör, Türk kökenli bir şirkettir. Changzhou, Çin'de bir üretim tesisi açarak yurtdışında yatırım yapan ilk Türk jeneratör üreticisi olmuştur. Şirket, 1950 yılında Kazancı Holding tarafından kurulmuştur ve enerji, elektrik, jeneratör, doğalgaz, turizm ve tarım alanlarında faaliyet göstermektedir.

Aksa Jeneratör, Kazancı Holding'e bağlı bir markadır. Kazancı Holding, Türkiye'de köklü bir sanayi grubudur ve 1950'li yıllardan itibaren faaliyet göstermektedir. Şirketin kurucusu Ali Metin Kazancı'dır.

Aksa ve Aksen markaları farklıdır. Aksa markası jeneratör üretimiyle tanınırken, Aksen markası ise Aksa Enerji'nin hisse senetlerinin Borsa İstanbul'da işlem görmesinde kullanılan bir koddur.

Aksa Enerji'nin ana ortağı Kazancı Holding'dir. Kazancı Holding, dünya genelinde 4 kıtada üretim yapmakta, 9.000'den fazla çalışana sahip ve 23 ülkede faaliyet göstermektedir.

Aksa Motor ise Necip Bağdatlı tarafından yönetilmektedir. Necip Bağdatlı, Aksa Motor'un yönetim kurulu başkanıdır.

Son olarak, Akkök Holding'e bağlı olan Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş., Türkiye'de akrilik elyaf üretimi yapmaktadır ve 1968 yılında kurulmuştur.

Geri