AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aksa Jenerator hangi firmanin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Aksa Jeneratör hangi firmanın?​

Aksa Jeneratör | Kazancı Holding.

Aksa Jeneratör sahibi kim?​

Aksa Jeneratör sahibi kim?
Kazancı HoldingAksa Jeneratör / Sahip

Elektrik jeneratörü kim icat etti?​

Elektrik jeneratörü kim icat etti?
Charles Francis BrushElektrik üreteci / YaratıcısıCharles Francis Brush Amerikalı buluşçu, girişimci, iş adamı. İyilik sever olarak bilinir. Gençliğinden itibaren, özellikle elektrikle aydınlanma konularında bilime ilgi duyarak babasının dükkânında deneyler yaptı. Vikipedi

Aksa Jeneratör Genel Müdürü Kimdir?​

Jeneratör sektörünün lider markası Aksa Jeneratör, gelişen pazar trendlerine uygun olarak yönetimini yeniden yapılandırdı. İcra Kurulu merkezli yeni yapıda Satış ve Pazarlama Genel Müdürlüğüne Rıdvan Özer, Operasyon Genel Müdürlüğüne’de Nazmi Atalay atandı.

Aksa Jeneratör yerli mi?​

Aksa Jeneratör yerli mi?
Aksa Jeneratör, Changzou-Çin’de üretim tesisini hizmete açarak yurtdışında yatırım yapan ilk Türk jeneratör üreticisi oldu.

Aksa Enerji sahibi kim?​

Aksa Enerji sahibi kim?
Kazancı HoldingAksa Enerji / Üst kuruluşu

Ilk Jeneratör ne zaman yapıldı?​

1831 – 1832 yıllarında Michael Faraday, manyetik bir alana dik olarak hareket eden bir elektrik iletkeninin uçları arasında bir potansiyel farkının oluştuğunu keşfetti. Bu etkiyi temel alarak ilk elektromanyetik jeneratörü yaptı.

Serdar Nişli kimdir?​

Serdar Nişli kimdir?
Serdar Nişli, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Makine Mühendisliği Bölümü’nden lisans ve yüksek lisans dereceleri alarak mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından ÇayırhanTermik Santrali (TEK) ve özel sektörde 18 yıl farklı görevler üstlenen Nişli, 1996 yılında Kazancı Holding bünyesine katılmıştır.

Nazmi Atalay Kimdir?​

Nazmi Atalay Kimdir?
1989 yılında Yıldız Üniversitesi Makine Mühendisliği’nden mezun olmuş, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadi Enstitüsü İşletme İhtisas programını tamamlamıştır. 1990 yılında profesyonel çalışma hayatına atılmıştır. 1992 yılında Aksa Jeneratör A.Ş.’de çalışmaya başlamış, yurt içi ve yurt …

Tülay Kazancı Kimdir?​

Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Tülay Kazancı, aynı zamanda 2010 yılı Nisan ayından bu yana Aksa Enerji Üretim A.Ş’de de Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. Bu görevlerinin yanı sıra Aksa Aksen Enerji Ticareti A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmaktadır.

Kazancı Holding nasıl bir firma?​

Kazancı Holding nasıl bir firma?
Kazancı Holding, 4 kıtada üretim yapan, 74 farklı ülkede 8 binden fazla çalışanıyla 21 ülkede faaliyet gösteren ve 168 ülkeye ihracat yapan küresel bir güçtür. Holding bünyesinde bulunan şirketler, Aksa markası ile kendi alanlarında göstermiş oldukları başarılar ile sektörlerinde öncü firmalar arasında yer almaktadır.

Aksa elektrik nerenin?​

Aksa elektrik nerenin?
20. dağıtım bölgesinde faaliyet gösteren Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ), Kahramanmaraş ve Adıyaman şehirlerine hizmet vermektedir. Elektrik dağıtımı yapılan bölge 1.672.890 nüfusa sahiptir. AKEDAŞ, Kipaş Holding tarafından işletilmektedir.

Aksa Doğal Gaz sahibi kimdir?​

Aksa Doğalgaz, 2002 yılında Kazancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuş, doğalgaz dağıtımı yapan şirket.

Aksa Jenerator hangi firmaya ait sorusuna verilen cevapta, Aksa Jeneratör'ün Kazancı Holding'e ait olduğu belirtilmiştir. Kazancı Holding, geniş bir yelpazedeki şirketlerle faaliyet gösteren bir holdingdir. Aksa Jeneratör'ün sahibi olarak da Kazancı Holding gösterilmiştir.

Elektrik jeneratörünün icat edilme hakkında verilen bilgide, ilk elektromanyetik jeneratörünün Michael Faraday tarafından keşfedildiği ve yapıldığı belirtilmiştir. Faraday, manyetik bir alana dik olarak hareket eden bir elektrik iletkeninin uçları arasında bir potansiyel farkı oluştuğunu keşfetmiş ve bu etkiyi temel alarak ilk elektromanyetik jeneratörü yapmıştır.

Aksa Jeneratör'ün yerli mi olduğu sorusuna verilen cevapta, Aksa Jeneratör'ün Çin'de üretim tesisi açarak yurtdışında yatırım yapan ilk Türk jeneratör üreticisi olduğu belirtilmiştir.

Nazmi Atalay'ın Aksa Jeneratör'deki görevine dair bilgide, Operasyon Genel Müdürlüğü'ne atandığı ve önemli bir yerde görev yaptığı vurgulanmıştır.

Tülay Kazancı'nın kim olduğu hakkındaki bilgide, Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi olduğu ve ayrıca Aksa Enerji Üretim A.Ş. ve Aksa Aksen Enerji Ticareti A.Ş.'de de yönetim kurulu üyeliği yaptığı belirtilmiştir.

Kazancı Holding'in genel bir değerlendirmesi yapıldığı kısımda, holdingin küresel bir güç olduğu, 4 kıtada üretim yaptığı, çok sayıda çalışana istihdam sağladığı ve sektörlerinde öncü firmalar arasında yer aldığı belirtilmiştir.

Aksa Doğal Gaz'ın sahibi olarak Kazancı Holding A.Ş'nin gösterildiği ifade edilmiştir. Aksa Doğal Gaz, doğalgaz dağıtımı yapan bir şirket olarak açıklanmıştır.

Geri