Akredite hemsirelik ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Akredite hemşirelik ne demek?​

Kurumların ve/veya programların performans standartları yönünden öz değerlen-dirmelerine ve yetkili akreditasyon kuruluşlarınca dış değer-lendirme yapılmasına imkân veren bir sistemdir.

Akredite mi?​

Kuruluşların, üçüncü bir taraf üzerinden belirlenmiş teknik ölçütler kapsamında çalıştığını kanıtlamak amacıyla, bir kuruluş tarafından onaylanması ya da düzenli şekilde denetlenmesi biçiminde tanımlanmaktadır.
Akredite Hepdak nedir?
HEPDAK’ın temel amacı, hemşirelikte ulusal ve uluslararası, lisans ve lisansüstü eğitim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak Türkiye’de hemşirelik eğitiminin kalitesinin yükseltilmesine, daha iyi eğitilmiş ve daha nitelikli hemşireler yetiştirilerek güvenli ve etkili bakım …

Huçep in kelime anlamı nedir?​

uygulamaya konulan Hemşirelik Ulusal Çekirdek Eğitim Programı (HUÇEP), ülkemizdeki tüm hemşirelik lisans eğitimi veren kurumların kendi eğitim programlarını HUÇEP’e göre tekrar gözden geçirmelerini sağlamış ve ulusal anlamda hemşirelik lisans eğitiminin belirli standartlara göre yapılmasını sağlaması bakımından ülkemiz …

Epdad akredite ne demek?​

Türkiye’de öğretmenlik eğitiminin kalitesinin yükseltilmesini amaç edinen Eğitim Fakülteleri Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD), çalışmalarını sürekli iyileştirme ve toplam kalite felsefesi doğrultusunda yürütmeyi ve öğretmenlik eğitimi veren yüksek öğretim kurumlarının beklentilerini sürekli …
Huçep ne zaman kuruldu?
Ulusal Çekirdek Eğitim Programı (HUÇEP) Çalışma Grubu oluşturulmuştur. Grup çalışmalarına 01 Nisan 2013 tarihinde başlamıştır.
EPDAD – Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği.
5 YILLIK TAM AKREDİTASYON Tam akreditasyon, TED Üniversitesinde mezunların beklenen yetkinliklere sahip olmasını, dünyaya kolay uyum sağlamasını, Ar-Ge’ye ve topluma katkı sağlamasını, ülkemizde olduğu kadar dünyadaki görünürlüğünün de artırılmasını güvence altına alıyor.
Akredite Test ne demek?
Akreditasyon, uygunluk değerlendirme kuruluşlarınca gerçekleştirilen çalışmaların ve dolayısıyla bu çalışmalar sonucunda düzenledikleri uygunluk teyit belgelerinin güvenilirliğini ve geçerliliğini desteklemek amacıyla oluşturulmuş bir kalite altyapısıdır.

Geri