AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aknet Akademi MEB onayli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Aknet Akademi MEB onaylı mı?​

Başkent Üniversitesi Sertifikalı & E-devlet Onaylı & Uluslararası Akrediteye sahip eğitimler.

Programcılık sertifikası nasıl alınır?​

MEB Onaylı Bilgisayar Programcılık Eğitimi Sertifikası almak için öncelikle bilgisayar programcılığı alanında eğitim veren bir kurum ile iletişime geçilmelidir. MEB Onaylı Bilgisayar Programcılık Eğitimi ise, Milli Eğitim Bakanlığının onay verdiği kamu ya da özel öğretim kurumları tarafından düzenlenmektedir.
Bilgi işlem sertifikası ne işe yarar?
Temel Bilgi Teknolojileri Sertifikası öncelikle Bilgisayar bildiğinizi ispatlayabileceğiniz Sertifikadır. Kamuda görevde yükselmede istenilen bu sertifika aynı zamanda birçok bölüme başvuru sırasında zorunlu tutulmaktadır.
Güvennet Akademi güvenilir mi?
Güvennet Akademi; Uluslararası Akreditasyon Kurumları olan IAF, IAS, IQR, ICCW, ISO tarafından eğitim kalitesini ISO 9001 belgesi ile tescillemiştir. Bu tescil ise Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onay almıştır. Bu noktada Güvennet Akademi lisanslı bir eğitim kurumudur.

Aknet Akademi kurucusu kimdir?​

Ömer KARA – Genel Müdür – AKNET AKADEMİ | LinkedIn.

MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikası nereden alınır?​

Aynı zamanda sadece halk eğitim merkezleri değil, İŞKUR İl Müdürlükleri bünyesinde de gerçekleştirilen kurslarda bu sertifika verilmektedir. Adayların özel olarak da bu sertifikayı ücret ödeyerek alması mümkündür.
Bilgisayar Operatörlüğü sertifikası ne işe yarar?
Bilgisayar işletmenliği sertifikası, kamuda ya da özel sektördeki belli iş pozisyonları için gereklidir. Bilgisayar işletmeni olarak kamuda çalışmak için MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifika programına katılmak gerekir.
Bilişim Teknolojileri sertifikası ne işe yarar?
Bilgisayar Sertifikası Ne İşe Yarar? Temel bilgi teknolojileri kullanımı sertifikası öncelikle Bilgisayar bildiğinizi ispatlayabileceğiniz tek sertifikadır. Kamuda görevde yükselmede istenilen bu sertifika aynı zamanda birçok bölüme başvuru sırasında zorunlu tutulmaktadır.

Geri