AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Aklimda fikrimde hep sen varsin sozleri kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Aklımda fikrimde hep sen varsın sözleri kime ait?​

Mustafa KeserAklımda Fikrimde Hep Sen Varsın / SanatçıMustafa Keser, Türk ses sanatçısı ve besteci. Vikipedi
Tutku şarkısını kim söylüyor?
Feride Hilal Akın – Tutku – YouTube.

Bilsen şimdi nerdeyim şarkısını kim söylüyor?​

Dizilerde ve filmlerde çalan şarkılar çok merak edilmektedir. Kırmızı Oda’da bu akşam yeni bir hayata başlayan Alya’nın sahnelerinde Türk müziğinin sevilen güçlü kadın seslerinden biri olan Şükriye Tutkun Gücüm Yetene Kadar yer verildi. Bilsen şimdi neredeyim, çılgın gecelerdeyim sözleri…
Aklımda fikrimde hep sen varsın şarkısını kim söylüyor?
Provided to YouTube by Believe SAS Aklımda Fikrimde Hep Sen Varsın (Tutku) · Mustafa Keser Söylemesi Benden Dinlemesi Sizden ℗ Taç Plak Released on: 1996-04-11 Author: Mustafa Keser Composer: Mustafa Keser Auto-generated by YouTube.

Mustafa Keser kaç tane şarkı biliyor?​

Hep merak edilir, sizin repertuvarınızda kaç şarkı var? TRT’nin arşivinde 20 bin şarkı var. Onların hepsini biliyorum. Ezbere binlerce şarkı biliyorum.
Tutku şarkı sözleri kime ait?
Tutku İbrahim Erkal’ın ilk albümüne adını veren ve yayınlanan tek parça. Şarkının sözleri arabesk ve fantezi türündedir. İbrahim Erkal şarkının sözlerini 1992 yılında yazmıştır.

Gücüm yetene kadar söz müzik kime ait?​

Hoşlanarak, isteyerek, severek dinlediğim “Gücüm Yetene Kadar” türküsü de kuşkusuz, bir yürek çırpıntısı. Türkünün sözlerini Dursun Ali Akınket yazmış; türküyü Ali Osman Erbaşı bestelemiş.
Gücüm yetene kadar kim söylüyor?
şükriye tutkun’un son kasedine de ismini veren şarkısı.

Mustafa Keser repertuarında kaç şarkı var?​

TRT’nin arşivinde 20 bin şarkı var. Onların hepsini biliyorum. Ezbere binlerce şarkı biliyorum. Aslında bu beni üzen bir konudur.
Mustafa keserin kaç oğlu var?
Yunus Emre KeserEmrah KeserEmre KeserMustafa Keser/Oğulları

Gökhan Keser kimdir nerelidir?​

İzmirGökhan Keser / Doğum yeri
Gücüm yetene kadar ne zaman cikti?
1 Aralık 2004Gücüm Yetene Kadar / Çıkış tarihi

Geri