Akıtma Lavaş Ekmek Tanımı İçin Gereçler
1 su bardağı un
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
Akıtma Lavaş Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
su bardağı un+ 1 su bardağı su+tuz çırpılır.
Sıcak krep tavasına bir kepçe dökülerek yayılır( akıtma usulu) pişirilir.
İsterseniz sıcakken üzerine tereyağı sürebilirsiniz yada peynirli lorlu iç karışım hazırlayıp dürüm halinde servis edebilirsiniz. Afiyet olsun
Akıtma Lavaş Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı un
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
Akıtma Lavaş Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
su bardağı un+ 1 su bardağı su+tuz çırpılır.
Sıcak krep tavasına bir kepçe dökülerek yayılır( akıtma usulu) pişirilir.
İsterseniz sıcakken üzerine tereyağı sürebilirsiniz yada peynirli lorlu iç karışım hazırlayıp dürüm halinde servis edebilirsiniz. Afiyet olsun
Akıtma Lavaş Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı