Akıtma Lavaş Ekmek

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Akıtma Lavaş Ekmek Tanımı İçin Gereçler
1 su bardağı un
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz

Akıtma Lavaş Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
su bardağı un+ 1 su bardağı su+tuz çırpılır.
Sıcak krep tavasına bir kepçe dökülerek yayılır( akıtma usulu) pişirilir.
İsterseniz sıcakken üzerine tereyağı sürebilirsiniz yada peynirli lorlu iç karışım hazırlayıp dürüm halinde servis edebilirsiniz. Afiyet olsun
Akıtma Lavaş Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst