- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Akıncı bölüm başı ne kadar alıyor?
Akıncı dizisinde ter dökecek olan yukarıda isimleri zikredilen oyuncuların bölüm başına alacakları ücret 35.000 TL olarak açıklamıştır.Akıncı dizisinden kim ayrıldı?
Atv ekranlarının aksiyon dolu dizisi Akıncı’da Beyza karakterini canlandıran Selin Çuhadaroğlu yapımdan ayrılıyor. Bu akşam ekranlara gelecek dizide vurulan karakterin can verdiği görüntüler izleyenleri hüzne boğarken kardeş acısı dizideki tüm akışı değiştirecek.Akıncı nın gerçek adı ne?
Köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul’u koruyan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatan dizinin tanıtımında Şükrü Özyıldız’ın canlandırdığı Akıncı karakterinin “Ben Akıncı Beyi Turhanoğlu Fatih.
Akıncı başrol kim?
Akıncı (dizi)
Akıncı Orhan Diziden neden ayrıldı?
AKINCI ORHAN ÖLDÜ MÜ, DİZİDEN Mİ ÇIKTI? Akıncı’nın sezon finalinde Orhan’ın vurulduğu görülüyor. Orhan’ın öldüğü ve diziden ayrıldığı görülmektedir. Fakat dizide gelecek sezonda Akıncı’ya yardım edeceğini belirtmişti.Akıncı 21 ne zaman başlayacak?
Akıncı yeni sezon bölümlerinin ise eylül ayının son haftası başlaması bekleniyor.Akıncı Orhan neden öldü?
Akıncı’nın sezon finalinde Orhan’ın vurulduğu görülüyor. Orhan’ın öldüğü ve diziden ayrıldığı görülmektedir.
Tolga Tekin Akıncı diziden ayrılıyor mu?
Akıncı dizisinden ayrılan Tolga Tekin, TRT1’in iddialı yeni dizisi Dünya Hali ile dönüyor.
Akıncı dizisinde Orhan Diziden neden ayrıldı?
Akıncı’nın sezon finalinde Orhan’ın vurulduğu görülüyor. Orhan’ın öldüğü ve diziden ayrıldığı görülmektedir. Fakat dizide gelecek sezonda Akıncı’ya yardım edeceğini belirtmişti.Akıncı ya ne oldu?
Conversation. #Akıncı dizisini soranlar var. Dizi sezona finali olmasına rağmen yayından kaldırıldı. Bir daha ekranda olmayacak…Akıncı Orhan oldu mu?
AKINCI ORHAN ÖLDÜ MÜ, DİZİDEN Mİ ÇIKTI? Akıncı’nın sezon finalinde Orhan’ın vurulduğu görülüyor. Orhan’ın öldüğü ve diziden ayrıldığı görülmektedir.