AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Akilli Kutu ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Akıllı Kutu ne işe yarar?​

TV box kutuları özellikle Smart TV özelliklerinin tamamını taşıyan yapılardır. Aynı zamanda Android işletim sistemine sahiptir ve birçok farklı bağlantı üzerinden kurulum olanağı tanır. Medya ve oynatma özellikleri, ekran yansıtma gibi daha birçok değişik özellik ön plana çıkıyor.
Akıllı Kutu ne demek?
Bir Android TV Box, internetten veya cihazın kendisinde lokal olarak depolanan medyayı oynatmak için kullanılan, inanılmaz derecede esnek bir cihazdır.

Netflix için akıllı TV şart mı?​

Netflix’i televizyonda izlemek için Netflix uygulamasına sahip bir cihaz kullanmanız gereklidir. Netflix uygulaması pek çok Akıllı TV’de, oyun konsolunda, alıcı kutularında ve Blu-ray oynatıcılarda mevcuttur. Netflix uyumlu televizyonlarda Netflix uygulaması ana menüde ya da ana ekranda yer alır.
En iyi IPTV Box hangisi?
Ancak bu televizyonların fazla maliyetinden dolayı televizyon izleyicileri, TV Box’lara da yönelmeye başladılar. Bundan dolayı da en iyi TV Box modelleri oldukça merak ediliyor….

Eski Tv’ye telefon nasıl bağlanır?​

Android işletim sistemine sahip telefonunuz varsa; telefonunuza herhangi bir yazılım yüklemeden kolayca ekranı televizyona yansıtma imkanı sunan Google ChromeCast cihazı, en sık tercih edilen yöntemdir. HDMI Port üzerinden görüntü aktarımı sağlayan bu cihazı, televizyonunuzun USB girişine takmanız yeterli olacaktır.
Mi TV Box S ne işe yarar?
Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv, Xiaomi’nin geçtiğimiz aylarda duyurduğu ve piyasaya sunduğu yeni Android TV Box ürünüdür. Android TV 8.1 işletim sistemi ile birlikte gelen Xiaomi Mi Box S ile Netflix, Youtube vb. platformlar üzerinde film ve videolar izleyebilirsiniz.

TV Box neler izlenir?​

Televizyonda izlenecek dizi ve filmlerin yanı sıra internetten de farklı filmler ve ya programlar izlenmektedir. İki ayrı cihaz kullanmak yerine Tv Box sayesinde internetteki tüm program ve kanallar da televizyonda izlenebiliyor.

Geri