- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Akıllı bileklik mi yoksa Akıllı Saat mi?
Genel olarak bakıldığında, akıllı saat ve akıllı bileklik arasında çok fark yoktur. Ancak bu iki ürün birbirinden ayıran bazı temel özellikler vardır. Öncelikle akıllı saatler telefonun yapabildiği hemen hemen birçok işlevi gerçekleştirilebilir. Akıllı bileklikler ise daha çok spor uygulamaları üzerine çalışır.Mi Band 3 iyi mi?
Gene miband uygulamasından hangi uygulamalardan bildirim gelebileceğini seçebilirsiniz. Ben email, whatsapp, sms ve sistem uyarılarını kullanıyorum ve gayet başarılı. Bileklikten telefon çaldığında sessize alabiliyorsunuz. Diğer yorumlarda olduğu gibi şarj ömrü 7/24 bluetooth açıkken 10 gün civarı.Xiaomi Mi Band 3, hem Android hem de IOS cihazlarla uyumludur. Dolayısıyla birbirinden farklı işletim sistemine sahip olan cihazlarınızla kullanmanız mümkündür.
Akıllı bileklik ve akıllı saatlerin ortak özellikleri nelerdir?
Kabul edilebilir cevap: “Her ikisi de bize zamanı gösterir / verir veya her ikisinden de zamanı / saati öğreniriz.” ifadesinin olduğu cevaplar kabul edilir.
Mi Band 3 ile neler yapılır?
Mi Band 3’ün mobil uygulaması sayesinde; telefonunuza gelen çağrıları görüntüleyebilir, mesajları okuyabilir, attığınız adımları öğrenebilir, yaktığınız kalorilerden haberdar olabilir, nabzınızı ölçebilir ve hava durumunu görüntüleyebilirsiniz. Sağlık odaklı olan Xiaomi Mi Band 3, oturma uyarısı gibi özelliği de sahip.
Mi Band 6 telefona bağlanmadan kullanılır mı?
Mi Band Cihazıma Bağlı Olmadığında da Kullanılabilir mi? Evet. Mi Band’ın içerisinde bulunan dahili hafıza birimi cihazınızla senkronize edilmeden de yaklaşık 10 günlük aktivitelerinizi saklayabilir. Cihazınızla senkronize edildiğinde bu bilgileri Xiaomi sunucularına yükler.Mi Band 3 için hangi uygulama?
Mi Fit uygulaması, Xiaomi ve Huami ortaklığında geliştirilen kullanışlı bir uygulama. Ülkemizde de sayıları 250 binin üzerinde olan Mi Band kullanıcıları, güncelleme ile uygulamayı daha efektif kullanabilecek.Bu sebeple akıllı cihazının faaliyetlerinizi izlemenize yardımcı oluyor. Akıllı bileklik ve saatler düzenli egzersiz etkinlik hedefinize ulaşmanıza, gün içinde belirli sayıda kalori yakmanıza ve hatta belirlediğiniz ve vücudunuzun ihtiyacı kadar su içmek gibi hedeflerin belirlenmesine de yardımcı oluyor.