Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Akdeniz Universitesi ne zaman kapaniyor 2022?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Akdeniz Üniversitesi ne zaman kapanıyor 2022?​

Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Yatay Geçiş Takvimi
Akdeniz Üniversitesi 2021 2022 Ne Zaman Açılacak?
Akdeniz Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı Akademik takvimi yayınlandı “20 Eylül’de” Üniversitesimiz açılıyor dersler başlıyor.
Akdeniz Üniversitesi harç ücretleri ne zaman yatırılacak?
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı katkı payı/öğrenim ücreti yatırma ve kayıt yenileme işlemleri 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Akdeniz Üniversitesi Yüz Yüze mi?​

MADDE 2- (1) Bu Usul ve Esaslar, COVID-19 pandemisi mevcut bilimsel verileri dikkate alınarak, Akdeniz Üniversitesinde tüm önlisans, lisans ve lisansüstü programlarda yüz yüze, karma veya uzaktan öğretim yoluyla verilecek dersler, ders materyalinin hazırlanması, sınavların yapılması ile ilgili usul ve esasları kapsar.
Akdeniz Üniversitesi Online mi?
Sevgili Öğrencilerimiz; Yaşamış olduğumuz Koronavirüs (COVID- 19) salgını nedeniyle 2020-2021 güz dönemi eğitim öğretim faaliyetleri uzaktan yürütülecektir. Tüm derslerimiz uzaktan eğitim kapsamında çevrimiçi (online) olarak ders programlarında tanımlanan gün ve saatlerde gerçekleştirilecektir.
Akdeniz harç ödemesi nasıl yapılır?
1- TEB İnternet Bankacılığına Giriş Yapılır. 2- Ödemeler Kutucuğu Seçilir. 3- Fatura Ödemeleri Kutucuğu Seçilir. 4- Diğer Kutucuğu Seçilir. 5- Kurum Adı Kutucuğu Tıklanır Ve Sağ Taraftaki Ok İle T.C Akdeniz Üniversitesi Bulunarak Seçilir.

Akdeniz Üniversitesi harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?​

Öğrenciler, katkı payı tutarını Türkiye Ekonomi Bankasının herhangi bir şubesinden veya bankamatiklerinden öğrenci numaraları ile ödeme yapabilirler.
2 dönem sınavları ne zaman 2022?
AÖL SINAV TARİHLERİ 2022 TAKVİMİ Açık Öğretim Kurumları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sınavları 01 Mart 2022 tarihi saat 09:30’dan – 10 Mart 2022 tarihine kadar uygulanacak.
Akdeniz Üniversitesi dersler yüz yüze mi?

Akdeniz Üniversitesi yüz yüze eğitim zorunlu mu?​

8 Eylül’de yapılan açıklamayla uzaktan eğitime başlayan Akdeniz Üniversitesi’nden yüz yüze eğitim ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Açıklamada Tıp Fakültesinde 4-5 ve 6 sınıflar, Diş Hekimliği 4 ve 5 sınıflar, Hemşirelik Fakültesinde ise 4. sınıflarda teorik dersler hariç yüz yüze eğitim başlatılmasına karar verildi.

Geri