AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Akasya Çiçeğinin Anlamı

haberci

Yeni Üye
Akasya Çiçeği Anlamı,
Akasya Çiçeğinin Anlamı Nedir
Pembe ya da kırmızı Akasya, alımlılık, zerafet ve incekliği simgeler Bir erkekten bir bayana pembe ya da kırmızı akasya giderse “seni beğeniyorum anlamına gelir
Benzer koşul bir kızdan erkeğe giderse yine aynı amaç taşımaktadır
AKASYA (PEMBE YA DA KIRMIZI): Güzellik, zerafet ve incelik; Seni beğeniyorum
AKASYA (BEYAZ): Arkadaşlık; Bizimki temiz bir sevgi, olur ya azıcık arkadaş canlısı
AKASYA (SARI): Platonik aşk, adsız aşık *

Akasya çiçeğinin farklı renklerinin farklı anlamları bulunmaktadır. Pembe ya da kırmızı akasya genellikle alımlılık, zerafet ve incelik gibi özellikleri simgeler. Bu renkteki akasya çiçeğinin bir hediye olarak verilmesi genellikle "seni beğeniyorum" anlamına gelmektedir. Bu durum erkekten bir bayana ya da bir kızdan bir erkeğe gidiyorsa aynı amaç taşımaktadır.

Akasya çiçeğinin beyaz rengi genellikle arkadaşlık anlamını taşır. Beyaz akasya, temiz bir sevgiyi ve arkadaşlığı simgeler. Bu renkteki akasya çiçeği genellikle "bizimki temiz bir sevgi, olur ya azıcık arkadaş canlısı" mesajını iletmek için tercih edilebilir.

Sarı akasya ise genellikle platonik aşkı veya adsız bir aşığı ifade eder. Yani sarı akasya çiçeği, platonik bir sevginin işaretidir.

Her renkteki akasya çiçeği, farklı duyguları ve anlamları temsil eder. Bu nedenle akasya çiçeğinin rengi, hediye edilirken veya alındığında iletilmek istenen duygunun anlaşılmasına yardımcı olabilir.

Geri