- Konu Yazar
Akademik teşvik nasıl ödeniyor?
✓ Akademik teşvik ödeneğinin ödenebilmesi için, akademik teşvik puanının en az otuz olması gerekir. ✓ Her bir takvim yılı için bir önceki yıl esas alınmak suretiyle hesaplanan akademik teşvik puanı üzerinden Şubat ayının onbeşinden itibaren oniki ay süreyle her ayın onbeşinde ödenir.Akademik teşvik uluslararası kitap bölümü kaç puan?
Akademik teşvik ödeneğinin ödenmesi için akademik teşvik puanının en az 30 olması gerekir.Akademik teşvik puanı nasıl hesaplanır?
Akademik teşvik puanı nasıl hesaplanır?Akademik Teşvik Puanı: Bu hesaplama, öğretim elemanının her bir faaliyet türünün alt faaliyetinden dolayı almış olduğu oranların toplamı ile her bir akademik faaliyet türü için belirlenmiş olan (30) puanın çarpılması sonucu elde edilir [Akademik faaliyet türü puanı = alt faaliyet oranları toplamı x 30].”
Akademik teşvik dosyası nasıl hazırlanır?
Akademik teşvik dosyası nasıl hazırlanır?- Akademik Teşvik Dosyası Hazırlama Esasları
- Giriş
- 1- Yöksis’ten Alınacak Başvuru Beyan Formu.
- 2- Üniversitemiz Sitesinden Alınacak Olan, Akademik Teşvik Başvuru Beyan Formu.
- 3- Klasör ‘ün Hazırlanışı
- EĞİTİM FAKÜLTESİ
- 4-Dosya Klasörüne Yerleştirilecek Dosyalar ve Formatları
- 5- Eserlerin Yerleştirilmesi.
Uluslararası kitap bölümü kaç puan?
Tanınmış uluslararası yayınevleri tarafından yayımlanmış kitap bölüm yazarlığı (10 puan), Page 3 TORAKS BÜLTENİ “Hayat Nefesle Başlar” 52 ■ Toraks Bülteni d. Tanınmış ulusal yayınevleri tarafından yayınlanmış kitap (10 puan).Akademik teşvik Atıf nasıl hesaplanır?
e ) Diğer hakemli uluslararası ve ulusal dergilerdeki, öğretim üyesi/elemanının yazar olarak yer almadığı makalelerde, öğretim üyesi/elemanının eserlerine yapılan her bir atıf %1, Oranında akademik teşvik ödeneğinin hesaplanmasında etki etmektedir.Doçentlik puanı nasıl hesaplanır?
Doçentlik puanı nasıl hesaplanır?Doçentlik puan hesaplama işlemlerinde tek yazarlı makalelerde yazar tam puan alır. İki yazarlı makalelerde başlıca yazar tam puanın 0.8’ini, ikinci yazar 0.5’ini alır. Üç ve daha fazla yazarlı makalelerde ise, başlıca yazar toplam puanın yarısını alır, diğer yazarlar ise diğer yarısını eşit paylaşır.