Akademik teşvik kaç ay?
b) Her bir takvim yılı için bir önceki yılda gerçekleştirilen faaliyetler esas alınmak suretiyle hesaplanan akademik teşvik puanı üzerinden Şubat ayının onbeşinden itibaren oniki ay süreyle her ayın onbeşinde ödenir.Akademik teşvikte Doi yeterli mi?
Cevap: Yayınızın doi numarası alması yeterli değildir. Basılmış olması gerekmektedir.
Editör Kurulu nedir?
Ø Yazarların ve hakemlerin gizliliğini korur, hakem sürecini de buna uygun yönetir. Ø Derginin süreçlerinin geliştirilmesi konusunda yazar, okuyucu ve hakem kurulu üyelerinin görüşlerini dikkate alır. Ø Hakemlik ve yayıncılıkla ilgili araştırmaları takip eder, yeni bilgiler ışığında derginin süreçlerini gözden geçirir.
Akademik teşvik kimler alabilir?
akademik teşvik puanı otuz ve üzerinde bulunanlara, devlet memurları kanunu’na tabi ek gösterge dahil en yüksek devlet memuru brüt aylık tutarının, profesör kadrosunda bulunanlar için yüzde 100’üne, doçent kadrosunda bulunanlar için yüzde 90’ına, yardımcı doçent kadrosunda bulunanlar için yüzde 80’ine, araştırma …Akademik teşvik en fazla ne kadar?
MADDE 7- (1) Akademik teşvik ödemesi, en yüksek Devlet memuru brüt aylık tutarının; profesör kadrosunda bulunanlar için %100’üne, doçent kadrosunda bulunanlar için %90’ına, yardımcı doçent kadrosunda bulunanlar için %80’ine, araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, okutman, uzman, çevirici ve eğitim-öğretim planlamacısı …
Akademik teşvik 2021 en az kaç puan?
memura brüt aylığına akademik kadro unvanlarına göre belirlenmiş olan oranın uygulanması suretiyle hesaplanır. ➢ Akademik teşvik puanının en az 30 olması gerekir. faaliyet puanı) ise yüz puanı geçemez. her ne ad altında olursa olsun yapılan benzeri ödemelerin hesabında dikkate alınmaz.
Akademik teşvikte dergi kaç yıllık olmalı?
Diğer uluslararası hakemli dergilerin değerlendirme kapsamında olabilmesi için en az beş yıldır yılda en az bir sayı ile yayımlanıyor olması, derginin editör veya yayın kurulunun uluslararası olması, bilimsel değerlendirme süreci ve bu sürecin nasıl işlediğinin derginin internet sayfasında yer alması ve derginin …
Akademik teşvik ücreti ne kadar?
Akademik teşvik için kaç puan?
Akademik teşvik ücreti nasıl hesaplanır?Akademik Teşvik Puanı: Bu hesaplama, öğretim elemanının her bir faaliyet türünün alt faaliyetinden dolayı almış olduğu oranların toplamı ile her bir akademik faaliyet türü için belirlenmiş olan (30) puanın çarpılması sonucu elde edilir [Akademik faaliyet türü puanı = alt faaliyet oranları toplamı x 30].”
Akademik teşvik almak için kaç puan gerekir?
➢ Akademik teşvik puanının en az 30 olması gerekir. faaliyet puanı) ise yüz puanı geçemez. her ne ad altında olursa olsun yapılan benzeri ödemelerin hesabında dikkate alınmaz. toplanmasıyla akademik teşvik puanı hesaplanır.