AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Aka nin anlami nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Aka nın anlamı nedir?​

A.K.A. kelimesinin anlamı; diğer adıyla veya namıdiğer olarak tanımlanır. “Also Known As” sözcüklerinin baş harfleri alınarak oluşan bir kısaltma sözdür.

Aka ne demek ekşi sözlük?​

underground literatürde “bu adla da bilinir” manasında bir kısaltma. nokta olmazsa olmazıdır. as known as anlamına gelen kısaltmadır.
Direniş kelimesi anlam olarak karşı çıkmak, karşı koymak, direnç göstermek manasındadır.
Eykeyey ne demek?
(-den) 1. Bir kişiden veya bir şeyden yoksun bırakmak: “Yurdumdan yuvamdan eyledi beni / Yârsız dünya malı bana pul gibi” -Âşık Veysel. 2. (yar) Etmek, yapmak: “Arap atlar yakın eyler ırağı.” -Dadaloğlu.
Ses GG ne demek?
Good Game, İyi oyun anlamına gelir. GG kelimesinin anlamı da iyi oyun, güzel oyun demektir. Oyunun chat kısmına yazılan GG, o oyunun beğenildiği ve oynayan kişinin oyundan zevk aldığı anlamına gelir.

Direniş ne demek tarih?​

Direniş hareketi, bir ülkenin sivil nüfusunun bir kısmının kendi yasalarına olarak kurulmuş hükûmetine, yönetim gücüne sahip iktidarına veya herhangi bir işgal gücüne karşı sivil düzeni ve istikrarı bozması için organize edilmiş çabadır.

Eylesin ne anlama gelir?​

Allah rahmet eylesin denir. Eylemek “yapmak, etmek” anlamında. “Rahmet eğlesin” denirse tam ters mana olur. Eğlemek “oyalamak, alıkoymak” demek.
En yaygın erkek isimlerinden biri olan Efe Türkçe kaynaklıdır. Bu isim, cesaret ve yiğitlik anlamlarına gelmektedir. Efe ismi, özellikle Ege bölgesinde sıklıkla tercih edilir. Köy yiğidi, mert insan anlamlarında kullanılmaktadır.
GG atmak ne demek Sosyal Medya?
Good Game ise iyi oyun, güzel oyun manasına gelir. Oyun beğenilmişse ve oyunu oynayan kişi oyundan zevk alıyorsa GG terimini kullanır. Gamer kişilerin oyunların chat kısmında kullandığı GG kelimesinin bir de tam tersi olan BG vardır.

Geri