AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ak parti 2011 secim beyannamesi

haberci

Yeni Üye
ak parti 2019 secim beyannamesi,2019 akp secim beyannamesi,ak parti secim beyannamesi 2019
SİYASİ PARTİLER TARİHİNDE İLK OLACAK
Turkiye'de ilk kez bir siyasi parti genel secimlere gitmeden once oldukca uzun vadeli bir secim beyannamesi acıklayacak AK Parti, ilk kez boyle bir duzenlemeyi de yapmış olacak Turkiye'ye 4 yıllık değil, 13 yıllık vaatlerini sıralayacak olan AK Parti, ekonomi, sosyal kulturel yaşam, dış politika, parti tuzugu, iş dunyası, demokrasi ve ozgurlukler, (Kurt sorunu teror sorununun nasıl cozsuleceği) demokratik acılıma devam edileceği mesajı, hak ve hurriyetler, işsizlik, Turkiyede işsizlik sayısının 2023'de sıfıra indirilmesi hedef gosterilecek Enerji alarlarında vaatler ve atılımlar anlatılacak Referandumda halkın nabzını okuyan AK Parti iktidarı Turkiye'ye sivil ve yeni bir Anayasa vaadedecek
ANKETLERLE HALKIN İSTEKLERİ BELİRLENECEK
Secim beyannamesi calışmalarında, AK Parti'nin hukukcu ve ekonomi kurmaylarından oluşan ekibin başında Huseyin Celik var 2019 genel secimlere donuk hazırlanan secim beyannamesi yazılmadan once AK Parti, her calışmada olduğu gibi yaptıracağı kamuoyu antekleriyle şekillendirecek
2019 genel secimlerinde halktan yeniden iktidar olma şansını isteyecek olan AK Parti'nin vaatlerinin başında, ozgurlukcu, demokrat bir Anayasa sozu olacak
DEVLET DEĞİL, İNSAN ODAKLI ANAYASA
Secim beyannamesinin ana temasını oluşturacak yeni Anayasa icin, Devlek odaklı değil, insan odaklı bir Anayasavurgusu yapılacak Secim beyannamesinde, Anayasa'da nelerin değişeceği, nasıl değişeceği tek tek anlatılacak AK Parti secim beyannamesinde yeni Anayasa'yı anlatırken, 12 Eylul Referandumuna da sık sık vurgu yapacak
AK Parti'li kurmaylar, 2007 genel secimleri oncesi akademisyenlere hazırlattıkları Sivil Anayasataslağının yanı sıra odaların, sivil toplum orgutlerinin ve universitelerin hazırladığı Anayasa calışmalarından da yararlanacak
Secim benannamesinin ana teması olan yeni Anayasa vaatlerinin yanı sıra ekonomik yatırımlar, sosyal devlet, eğitim, sağlık gibi yapılacak calışmalar da anlatılacak
KURT SORUNU VE TURBAN SORUNU
AK Parti'nin, başta Kurt sorunu olmak uzere azınlıklar icin yapılacak yasal duzenlemer de secim beyannamesinin onemli başlıkları olacak Azınlıklara verilecek hakların yanı sıra ekonomik ve sosyal alanlarda da vaadler sıralanacak Ozgurlukler alanında bugune kadar yapılanlar anlatılırken, ozellikle eğitim hakkının herkesin elinden alınamayacağı universitelerde turbanvurgusunun yerine eğitim ozgurluğu eğitim hakkıolarak vurgulanacak

Geri