- Konu Yazar
Ajdar Anık aslen nereli?
Ajdar Anık ya da gerçek adıyla Mehmet Anık (d. 10 Şubat 1973, Mardin), Türk şarkıcıdır.Ajdar Anık ne iş yapıyor?
BesteciMakine MühendisiSöz YazarıŞarkıcı-Şarkı YazarıAjdar/MeslekleriÇikita Muz Ajdar öldü mü?
Ajdar Anık 10 Şubat 1973 tarihinde Mardin’de dünyaya geldi. İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.
Muz şarkısı kime ait?
‘Çikita Muz’ şarkısıyla ünlenen Ajdar Anık, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı. Instagram hesabından hayatına dair kareleri paylaşan Ajdar’ın, fotoğraflarının altına düştüğü notlar ise kafa karıştırdı.Dünya Starı Ajdar kimdir?
‘ Ajdar Anık ‘ ‘ The world hyper star ‘ (d. 10 Şubat 1973, Mardin), Türk şarkıcı ve besteci. İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir. 2000 yılında sanat hayatına adım atan sanatçı, 2003 yılında, Popstar Türkiye yarışmasının seçmelerine katılarak ün kazanmıştır.Ajdar isminin anlamı nedir?
“soy ağacı” demektir. tam bir popstar ismi.
‘ Ajdar Anık ‘ ‘ The world hyper star ‘ 1994 yılında Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. ‘ Çikita Muz ‘ adlı şarkısı, klibiyle gündemden uzun süre düşmemiştir. [1] Şarkılarıyla çeşitli televizyon programlarına katılmıştır.
Ajdar Anık 1994 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. ‘ Çikita Muz ‘ adlı şarkısı, klibiyle gündemden uzun süre düşmemiştir.
Nane Ajdar öldü mü?
“Şahdamar. Bu şarkılar Ajdar’ın, gerçek adı ile Mehmet Anık’ın çıkardığı şarkılar. AJDAR ÖLDÜ MÜ? Ajdar’ın hayatını kaybettiği haberleri doğru değil.
Ajdar hayatta mı?
Ajdar Anık kim?
Ajdar Anık ya da gerçek adıyla Mehmet Anık 10 Şubat 1973 tarihinde Mardin’de doğdu. Ajdar Anık şarkıcı ve bestecidir. İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir. 2000 yılında sanat hayatına adım atan sanatçı, 2003 yılında, Popstar Türkiye yarışmasının seçmelerine katılarak ün kazanmıştır.Çikita ne anlama gelir?
taze demek. Cikita ender bulunan bir pokemondur.
Ajdar nereden mezun?
Trakya ÜniversitesiAjdar / Eğitim (1994)Ajdar nerede oturuyor?
İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.Ajdar Anık ne mühendisi?
makine ama hangi makine?