AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ajda Pekkan - Sen Benim Şarkılarımsın

haberci

Yeni Üye
Belki bir şarkının her sesinde
Belki bir sahil meyhanesinde
Belki de ictiğim sigaranın dumanısın
Bir yıldız gokte kayıp giderken
Islak bir yolda yalnız yururken
Bambaşka bir şeyi duşunurken aklımdasın
Gecmiş değil bugun gibi
Yaşıyorum hala seni
Sen hep benim yanımdasın
Gunduzumde gecemdesin
Calınmasın soylenmesin
Sen benim şarkılarımsın
Sanki hic gitmemiş hep var gibi
Bir sırrı herkesten saklar gibi
Sessizce sokulup ağlar gibi yanımdasın
Beni birşeylerden aklar gibi
Koparmadan cicek koklar gibi
Hic bozulmamış yasaklar gibi aklımdasın
Gecmiş değil bugun gibi
Yaşıyorum hala seni
Sen hep benim yanımdasın
Gunduzumde gecemdesin
Calınmasın soylenmesin
Sen benim şarkılarımsın

Bu sözler, Ajda Pekkan'ın "Sen Benim Şarkılarımsın" şarkısından bir bölümdür. Şarkıda aşk, özlem ve hatıralar üzerine derin duygular işlenmiştir. Ajda Pekkan'ın güçlü sesiyle ve duygusal yorumuyla dinleyenleri etkilemeyi başarmış bir eserdir.

Şarkının sözlerinde aşkın doğasına dair özlem, hatıralar, duygular ve içsel çatışmalar konu edinilmiştir. İki kişi arasındaki bağın gücü, aşkın zaman ve mekân ayrımını aşabilme potansiyeli vurgulanmıştır. Şarkının melodisi ve sözleriyle insanın ruhunda derin duygular uyandırabilecek bir yapıya sahip olduğu söylenebilir.

Ajda Pekkan'ın bu şarkısı, dinleyicilere duygusal bir yolculuk vaat ederken, onların kendi hatıralarına ve duygularına dokunmayı hedeflemektedir. Şarkı, aşkın ve özlemin gücünü müzik aracılığıyla anlatarak dinleyicilerin duygusal dünyalarına dokunmayı amaçlar.

"Sen Benim Şarkılarımsın" adlı bu şarkı, birçok insanın hayatında özel bir yere sahip olmuş, unutulmaz anılarla ilişkilendirilmiş bir eserdir. Dinleyenlerini duygusal bir seyahate çıkaran bu şarkı, Ajda Pekkan'ın eşsiz yorumuyla kalplerde iz bırakmıştır.