AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ajda Pekkan - Sana Ne Kime Ne

haberci

Yeni Üye
Hic rahat yok mu bana, şu yalancı dunyada
Kimin ne hakkı varki, karışır hayatıma
Hesap sormaz bana, kim cıkarsa karşıma
Kimin ne hakkı var ki, karışır hayatıma
Hur doğdum hur yaşarım
Kime ne kime ne
Kole miyim sana ben
Sana ne sana ne
Zararım kendime
Kime ne kime ne
Sen bak kendi derdine
Sana ne sana ne
Bu kalp benim değil mi, severim severim
Canım nasıl isterse, gezer eğlenirim
Her gunum mutlu benim, kim ne derse desin
Canım nasıl isterse, gezer eğlenirim

Ajda Pekkan'ın "Sana Ne Kime Ne" şarkısının şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda Ajda Pekkan, hayatını istediği gibi yaşamak isteyen birinin özgürlük ve bağımsızlık duygularını dile getiriyor. Şarkının sözlerinde kendi yolunda yürüyen bir kadının, kimseye aldırmadan, kendi içindeki mutluluğu ve özgürlüğü ön planda tuttuğunu anlatıyor.

Bu şarkıda öne çıkan bazı temalar arasında kişisel özgürlük, kendi mutluluğuna odaklanma, diğer insanların olumsuz düşüncelerine aldırış etmeme ve kendi gerçeklerine sadık kalma gibi konular yer alıyor. Ajda Pekkan, dinleyicilere kendi iç seslerini dinlemeleri ve kendi iç dünyalarında mutluluğu bulmaları gerektiğini hatırlatıyor.

Ajda Pekkan'ın güçlü sesi ve şarkılardaki anlamlı sözlerle dinleyicilere ilham vermesi, onu Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri haline getiriyor. Eğer Ajda Pekkan'ın bu güçlü mesajlarını ve özgürlük temalarını seviyorsanız, diğer şarkılarını da dinlemenizi öneririm. Kendinizi ifade etme ve kendi gerçeklerinizden sapmadan özgün bir şekilde yaşama konusundaki cesaretinizi artırabilir.