AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Air optix lens nasil?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Air optix lens nasıl?​

5 gün boyunca acuvue oasys aldım konfor açısından hiçbir sıkıntı olmadı ama yakını bulanik gördüm sürekli. sonra sağolsun lensmarket degisim yaptı air optix aqua aldım. yakın uzak görmede hiçbir sıkıntı yaşamadım fakat sağ gözümdeki lens 3 gün boyunca batma yaptı kullanmaya devam ettim 4. ve 5. günü hiçbir sıkıntı …

Air Optix Colors nasıl?​

Yıllardır tek kullandığım renkli lens markası. Çok rahat, şeffaf lens takıyormuşsunuz gibi. Grey, green, pure hazel, gemstone green ve sterling grey renklerini kullandım çok çok doğal duruyor ve kimse lens olduğunu anlamıyor.
Numaralı renkli lens olur mu?
Renkli Lensler Göz rengini geçici de olsa değiştirmek isteyen kişiler farklı renklerde ve derecesiz yumuşak kontakt lensler tercih edebilirler. Renkli lensler aynı zamanda dereceli olarak da kullanılabilir. Miyopi ya da hipermetropi kırma kusuru bulunan kişilerin de renkli lens takması mümkündür.
Air Optix kaç ay kullanılır?
Air Optix AQUA, her gün, tüm gün boyunca, kontakt lens kullanımı sırasında ÇARPICI RAHATLIK için ileri bir oksijen ve nem kombinasyonu sağlar. 1 kutu Air Optix AQUA (3 çift lens): 2 göz için 3 ay kullanım süresine sahiptir. 2 kutu Air Optix AQUA (6 çift lens): 2 göz için 6 ay kullanım süresine sahiptir.

Air Optix Colors gece uyunur mu?​

Air Optix Aqua lensleri 30. gününe kadar rahatlıkla kullanabileceğiniz Silikon Hidrojel uyunabilir gece gözde kalabilme özelliği en önemli teknik bilgilerinden biridir.

Hem numaralı hem renkli lens var mı?​

Numaralı renkli lensler ise yalnızca gözün net bir görüşe sahip olmasını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda istediğiniz göz rengine ve etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlıyor. Bu işlevi ile iki ayrı özelliği bir araya getiren numaralı renkli lensler, kullanım kolaylığı ile de çok tercih ediliyor.
Air Optix HydraGlyde kaç gün kullanılır?
HydraGlyde, aylık kullanım için uygun olup, 1. Günden 30. Güne kadar sürekli konfor sağlayarak kullanabilirsiniz.
Air Optix renkli lens kaç aylık?
Göz renginiz neden farklı olmasın? AIR OPTIX® COLORS kontakt lensler benzersiz 3’ü 1 arada renk teknolojisi ile doğal, güzel bir görünüm sağlarken, pürüzsüz yüzeyi ile 1. günden 30. güne kadar konforlu bir lens kullanımı sağlar.

En kaliteli lens markası hangisi?​

Yine de bir sıralama yapacak olursak; en çok tercih edilen ve en doğal lensler; La Bella, Anesthesia, EL Amore, Iconic, Desio, Adore (Bi Tone Colors, Adore Tone ve Tri Tone), Rainbow, Bausch + Lomb, Alcon, Ice Color, Geomedical ve Soleko markaları tercih edilebilir.

Geri