- Konu Yazar
Air Force ayakkabı ne demek?
Air Force, Air Force 1 ile başlayan ve Air Force 2, Air Force 3, Air Force STS, Air Force 5, Air Force XXV serilerini de kapsayan Nike, Inc. tarafından üretilen bir spor ayakkabısıdır. Air Force 1, Bruce Kilgore tarafından tasarlandı ve Nike Air türünü kullanan ilk basketbol ayakkabısı oldu.Nike Air Force 1 07 ne demek?
Göz kamaştıran Nike Air Force 1 ’07, canlı deri malzeme, klasik bembeyaz dikişli yüzeyler ve göz kamaştırmanı sağlayacak mükemmel oranda parlaklık gibi iyi bildiğin özellikleri yenileyen OG basketbol stilidir.
Air Force tam kalıp mı?
Air Force 1’lerin kalıpları geniş olduğundan ciddi rahatlık sağlıyor. Geniş derken gerçekten geniş. Ben basketbol ayakkabısı olarak 47-48 numara ayakkabı giyiyorum. Fakat 46 numara hatta 45.5 numara Air Force 1’ler bile ayağıma uyabiliyor.Air ayakkabı ne işe yarar?
Air teknolojisinin geliştirilme amacı, ayakkabılarda hafif yastıklama sunmaktır. Sistem, Air biriminin ve ayakkabının orijinal yapısı bozulmadan esneklik ve yaylanma kabiliyeti sağlar. Ayakkabı tabanının zemine temasında çarpma etkisi büyük oranda yumuşatılır. Bu sayede havada yürüyormuş etkisi ortaya çıkar.
Ayakkabı nın orjinal olduğunu nasıl anlarız?
– Ayakkabı derisi üzerinde lekelenme testi yapılmalıdır. – Ayakkabının dışında bulunan dikişlerin kontrol edilmesi gerekir. – Deri üzerinde bulunan gözeneklerin muntazam olmaması gerekir. – Gerçek deri olan bir ayakkabının kendine has bir kokusunun olması gerekir.Çiçek Sepeti ürünler orijinal mi?
marka değeri olan bir ürünü nasıl olurda çakmasını satıp bu kadar rahat davranabilir. çiçek sepetini aradım durumu sordum,“mağazamızda satılan tüm ürünler orijinaldir” dendi.
Nike Air Force 1 iyi mi?
nike’ ın en popüler ayakkabılarından biridir. son yıllarda popüler olan beyaz ayakkabı modası sayesinde de biraz kullanımı artmıştır. fiyat / performans olarak uygundur. adidas stan smith ile beraber güzel giderler. değişik collab lara da uygundur.Air Force 1 rahat mı?
bence mükemmel bir ayakkabıdır. açık renklerde bir airforce neredeyse tüm kıyafetlerinizle uyumlu olur ve şık gözükür. ayrıca gayet rahat ve gerçekten sağlam bir ayakkabıdır. tasarlayan kişi veya kişiler her kimse cidden güzel zevkleri varmış.