AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aile işi dizisi Hakanın sözleri

haberci

Yeni Üye
Aile işi Sözleri
Aile işi Hakanın sözleri
Gökten Adile Naşit Yağsa Bize Aliye Rona Düşer
En son elime geçen para üç Mecidiye
Yani Sami Bey Pek Bir aile kurduk ama kadro şampiyonlar ligi mis
Örnek bir baba bulduk öyle bir rol kesiyor Üstad Munir Özkul'u komplekse sokar
Oha Ne yazıyor benim yüzümde ekmeksiz yiyin mi?
Kudret abi sen ne yapıyorsun Bütün mahelleyi baş altında silkelesen 2000 Lira çıkmaz
Sami Bey inanın öyle bir tipler bulacağım ki o paraya aile de oynarlar 4+4+2 de
Eve Bakın Eve Çektik Titaniği altınıza, taksidi bitmeden batırmak mı istiyorsunuz?
Vitrinimiz azıcık nanay lakin vur kantara Maşallah 80 kiloyuz 79'u da kalp
Geçen Günkü halimi martılar görse acıyıp simit atardı
Uçurtması yok diye poşete ip bağlayıp uçuran adamdın ben lan!
Müjde otobüsün olayım akbili sen bas Kasap vitrinindeki koyunun olayım karafili sen sapla anla yahu
Vay arkadaş Abla dedik Bordo bereli çıktı iyimi!
Ya kızım al da beygir dercesine ortalamışım topu, sen kulübeye değiştirin beni diyorsun
Ya ben size Minur özkul ile Adile Naşit olacaksınız diyorum Siz Safiye ile Faik oluyorsunuz
Ya arkadaşlar Birlik ve beraberliğe gereksinim duyduğumuz bu günler de Ağzınıza kürekle vururum
Ya arkadaş kader size kombiyi kökle masraflar benden demiş, Siz biz bankamatikte yatarız diyorsunuz
Oğlum sendeki rahatlık sabahtan yattığın döşekte değil, sendeki ferahlık naneli şeker de değil
Dedeyi de 90+2 de çıkarıp yerine Umut Bulut'u sürelim oyuna ne dersin
Oğlum Kudret kezzabı Sek içirtir
Ooo Biz çakıya sap takana kadar hıyar'ın mevsimi geçecek
Vay Arkadaş yaa Bak kızım Mahmut Tuncer halayı bırakır, Gebelik 2 avuç içi iner, Messi Darıca Gençliğe transfer olur ama şu gördüğün bünye hayatta özür dilemez
Vay Arkadaş ,küçükken senin göbek bağını ordu evinin bahçesine mi gömdüler, sürekli emir komuta
Ya bi susunda motorunuz soğusun
Valla fazla gelmek isterdim ancak, kanaldan aradılar, Ankaralı bir türkücü halaybaşı stoğunu eritmiş, piste taze kan istiyorlar
Bakın misal, Babamız on numara Minur özkul, Annemiz Adile Naşit gülerken çaydanlık gibi kaynıyor
Cümbür Cemaat gülecek düğünde, sütun arkasına yerleşik aile gibi somurtmak değil *

Aile işi dizisinde Hakan'ın söylediği birbirinden eğlenceli ve karakteristik sözlerden oluşan bu listeyi yorumlayalım:

1. "Gökten Adile Naşit Yağsa Bize Aliye Rona Düşer" - Bu söz, beklenmedik bir durumun olması halinde bile farklı karakterlerin devreye girebileceğini ifade ediyor.

2. "En son elime geçen para üç Mecidiye" - Hakan'ın maddi durumu hakkında espri yaparak üç Mecidiye'nin azlığını vurguluyor.

3. "Örnek bir baba bulduk öyle bir rol kesiyor Üstad Munir Özkul'u komplekse sokar" - Hakan'ın buldukları baba karakterini övmesi ve onun başarısını vurgulaması.

4. "Kudret abi sen ne yapıyorsun Bütün mahelleyi baş altında silkelesen 2000 Lira çıkmaz" - Hakan'ın arkadaşına, çabalamanın sonucunda elde edilecek parçanın az olacağının espriyle anlatılması.

5. "Eve Bakın Eve Çektik Titaniği altınıza, taksidi bitmeden batırmak mı istiyorsunuz?" - Bu söz, lüks bir şeyi almanın getirebileceği sorumluluk ve riskleri anlatıyor.

6. "Geçen Günkü halimi martılar görse acıyıp simit atardı" - Hakan'ın durumunun zorluğunu ve ihtiyaç içinde olduğunu vurguluyor.

7. "Müjde otobüsün olayım akbili sen bas Kasap vitrinindeki koyunun olayım karafili sen sapla anla yahu" - Espri yaparak akıllıca davranılması gerektiğini anlatıyor.

8. "Vay arkadaş Abla dedik Bordo bereli çıktı iyimi!" - Beklenmedik bir durumun ortaya çıkması ve şaşkınlığı ifade ediyor.

9. "Oğlum sendeki rahatlık sabahtan yattığın döşekte değil, sendeki ferahlık naneli şeker de değil" - Hakan'ın oğluna konforun sadece maddi şeylerle değil, iç huzuruyla da olacağını anlatması.

Bu sözler, dizideki karakter Hakan'ın espri anlayışını, mizahi yaklaşımını ve kendine özgü tarzını yansıtıyor. Bu eğlenceli ve mizahi sözler, Hakan karakterinin diziye kattığı renkli kişiliği ve espri anlayışını izleyicilere yansıtıyor.

Geri