AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı

haberci

Yeni Üye
Aile İçi Şiddet Acil Destek Hattı numarası
Aile İçi Güç Acil Destek Hattı telefonu
Aile İçi Zor Acele Yardım Hattı nasıl kuruldu
Aile İçi Güç Ivedi Yardım Hattı nedir
Aile İçi Kuvvet Acele Yardım Hattı
Aile İçi Güç Acil Yardım Hattı, Hürriyet gazetesinin 2003 yılında aile içi şiddeti önleme nedeniyle kurduğu kuruluştur Aile İçi Şiddete Son Kampanyası çerçevesinde kurulan hat, interaktif bir şekilde kadınlara, eğitimli psikolog ve hukukçular göre zorunlu bilgiler verilmektedir Hat, 2008 yılının son ayına kadar 10 binden pozitif kadına asistan oldu
Kadınlara takviye için 7 gün 24 saat açık
Aile İçi Kuvvet Ivedi Yardım Hattı telefon numarası
0212 656 96 96
seçme parça *

Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı, Türkiye genelindeki kadınlara hizmet sunan önemli bir destek hattıdır. Hürriyet gazetesinin 2003 yılında Aile İçi Şiddete Son Kampanyası kapsamında kurduğu bu hat, kadınlara interaktif destek sağlayarak, eğitimli psikolog ve hukukçular aracılığıyla gerekli bilgileri sunmaktadır. 2008 yılına kadar 10 binden fazla kadına yardımcı olmuştur.

Aile İçi Güç Acil Yardım Hattı'nın telefon numarası 0212 656 96 96'dır. Bu hat kadınlara 7 gün 24 saat boyunca destek sağlamaktadır. Acil durumlarda, şiddete maruz kalan veya şiddet endişesi yaşayan kadınlar bu hattı arayarak yardım alabilirler. Hattı arayan kadınlara gizlilik ve güvenlik ilkeleri doğrultusunda destek sunulmaktadır.

Bu numarayı arayan kişiler, çağrıyı yanıtlayan uzmanlar aracılığıyla gerekli destek, yönlendirme ve bilgilendirme hizmetlerine erişebilirler. Aile İçi Kuvvet Ivedi Yardım Hattı, şiddet mağduru kadınların hayatlarını korumaya yönelik önemli bir hizmet sunmaktadır. Şiddet karşısında kendinizi korumak ve destek almak için bu numarayı arayabilirsiniz. Unutmayın, şiddet asla kabul edilemez ve yardım alabileceğiniz destek hatları her zaman sizin yanınızda!

Geri