AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aile Danismanligi egitimi nereden alinmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Aile Danışmanlığı eğitimi nereden alınmalı?​

Aile Danışmanlığı Eğitimine kaydolup sertifikanızı Boğaziçi Enstitüsünden alabilirsiniz. Türkiye’nin her yerinden katılabileceğiniz Aile Danışmanlığı Eğitimi sayesinde üniversite onaylı sertifika sahibi olabiliir ve aile danışmanı unvanını alabilirsiniz.

Ebeveyn koçluğu nedir?​

Ebeveyn koçluğu, anne ve babaların çocuklarına karşı olumlu tutum ve davranışlar geliştirmesine yardımcı olmak, nasıl sağlıklı bir iletişim kurabileceklerini anlatmak, çocuğun gelişme süreci içindeki değişimlerine ilişkin özelliklerini aktarmak, çocuk ve genci ilgilendiren farklı konularda anne ve babalara ışık tutmak …
Hangi üniversiteler aile danışmanlığı sertifikası veriyor?
Aile Danışmanlığı Sertifikası veren Üniversiteler’in Listesi;

Ebeveyn koçu nasıl olunur?​

Aile ve Öğrenci Koçluğu Sertifikası Nasıl Alınır? Ebeveyn ve aile koçu sertifikası, uzaktan eğitim şeklinde yapılan ebeveyn ve aile koçu eğitimi programlarına katılarak alınabilir. Üniversite tarafından hazırlanıp onaylanan ebeveyn ve aile koçluğu belgesi üzerinde uzaktan eğitim ibaresi yer almaz.

Aile koçu ne yapar?​

Yaşam koçu, gerekli eğitimleri tamamlamış, alanında uzman kişidir. Danışanıyla bire bir ilgilenerek kişinin kendi potansiyelini keşfetmesi, geliştirmesi, kişisel hedeflerini tanımlaması üzerine doğru soruları sorar ve danışanı harekete geçirmek için uygun stratejiler geliştirir.
Aile ve Sosyal yaşam Danışmanlığı Nedir?
Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanlığı aile ve aileyi oluşturan fertlerin kendi aralarında ve sosyal yaşamlarında iletişimlerinin daha doğru, mutluluk verici ve sağlıklı kurulmasına yardımcı olan profesyonel yardımdır.

Geri