AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ahmet Yesevi Universitesi DGS kacinci siniftan baslatiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ahmet Yesevi Üniversitesi DGS kaçıncı sınıftan başlatıyor?​

DGS ile kaydolduğumda kaçıncı sınıftan başlayacağım? Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Ön Lisans Programları mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkında Yönetmeliğe göre muafiyet işlemlerinden sonra eğitime birinci sınıftan başlanır.
DGS ile uzaktan eğitime geçiş var mı?
Uzaktan öğretim ön lisans programlarından mezun olan öğrenciler dikey geçiş sınavına katılabilirler. Bu sayede dört yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarına geçiş yapabilirler.
Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesinde hangi bölümler var?
Menü

AYÜ nerede?​

türkiye merkezi ankara bahçelievler’de bulunan e-egitim üniversitesi.
DGS için yaş sınırı var mı?
Sınav katılmak için herhangi bir yaş sınırı, sınava katılma sayısı, meslek yüksekokulundan mezun olunan yıl gibi herhangi bir kısıtlama yoktur.
Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi paralı mı?
2021 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’nda yer alan ve Tablo 4’te gönderme yapılan Özel Koşullar bölümünden alınmıştır. Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesinde eğitim-öğretim internete dayalı uzaktan eğitim sistemiyle verilmektedir. Ücretlidir. Yıllık öğrenim ücreti 7.000 TL’dir.
Yönetmelik değişti; Açıköğretim’de okumak isteyenler de DGS’ye girmek zorunda – Kampüs Haberleri.
Lisans Tamamlama uzaktan eğitim Nedir?
Uzaktan öğretim, öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğunun bulunmadığı, tamamen sanal ortamda, canlı, görüntülü, sesli ve interaktif olarak derslerin işlendiği, uzaktan fakat yüz-yüze üniversite eğitiminin verildiği çağdaş bir eğitim sistemidir.
Ahmet Yesevi Üniversitesi kaç para?
Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesinde eğitim-öğretim internete dayalı uzaktan eğitim sistemiyle verilmektedir. Ücretlidir. Yıllık öğrenim ücreti 7.000 TL’dir. Bu ücrete KDV dâhil değildir.

Ahmet Yesevi Üniversitesi paralı mı?​

Üniversitemizde örgün eğitim, ücretsiz ve harçsızdır.
AYÜ hangi üniversite?
Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi, Türkiye ve Kazakistan Cumhuriyetlerinin uluslararası, özerk statüye sahip, ortak devlet üniversitesidir.
Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi hangi ilde?
Ahmet Yesevi Üniversitesinde, bugün 10 fakülte ve 1 yüksekokulda 12 binden fazla öğrenci öğrenim görmekte ve 900’ü aşkın akademik personel görev yapmaktadır. Mütevelli Heyet Başkanlığı, Ankara’daki binasında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ön lisans 1 sınıf DGS’ye girebilir mi?​

59- Ön lisans 1.sınıf öğrencisiyim DGS ye girebilir miyim? CEVAP: Son sınıf ve mezun durumundaki adaylar DGS ye başvurabilirler.
Ahmet Yesevi Üniversitesi Yüksek Lisans ücreti ne kadar?
Başvuru yapmak için herhangi bir lisans programından mezun olmanız yeterli. Ales ve Yds şartı aranmıyor. Yesevi Üniversitesi yüksek lisans ücretleri 2017-2018 eğitim öğretim yılı için dönemlik 3000 TL. Eğer memursanız %20 indirim alabilirsiniz.

Geri