AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ahmet Tan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
İstanbul Milletvekili- DSP
İSTANBUL – 1949, Mehmet – Zeynep, A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi, London City Üniversitesi Media Studies, SBF Siyaset ve Yönetim Bilimi Yüksek Lisans – İngilizce – Gazeteci, Yazar, Siyasal Bilim Doktoru – Cumhuriyet Gazetesi Londra ve Ankara Temsilcisi, Haber Müdürü, Sabah Gazetesi Yazarı, Gazi ve Ankara Üniv. İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi – XX nci Dönem İstanbul Milletvekili – Turizm Eski Bakanı – AGİTPA Türk Grubu Başkanı – Evli, 1 Çocuk

Ahmet Tan, 1949 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babasının adı Mehmet, annesinin adı ise Zeynep'tir. Eğitim hayatına Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde başlamış, daha sonra London City Üniversitesi'nde Medya Çalışmaları alanında eğitim almıştır. Lisans eğitimine ek olarak Siyaset ve Yönetim Bilimi alanında yüksek lisans yapmıştır, bu eğitimini İngilizce olarak tamamlamıştır. Gazetecilik, yazarlık ve siyaset alanlarında etkinlik göstermiş, Siyasal Bilimler alanında doktora yapmıştır.

Çalışma hayatı boyunca farklı gazetelerde görev almıştır. Cumhuriyet Gazetesi'nde Londra ve Ankara Temsilcisi olarak çalışmış, aynı zamanda Haber Müdürlüğü yapmıştır. Sabah Gazetesi'nde de yazarlık yapmıştır. Gazi Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapmıştır.

Siyasi kariyerinde DSP'den İstanbul Milletvekili olarak görev yapmış, ayrıca Turizm Bakanlığı görevinde de bulunmuştur. AGİTPA Türk Grubu Başkanı olarak görev almıştır.

Ahmet Tan, evli olup bir çocuk sahibidir. Turizm ve iletişim alanlarında çalışmaları ve siyasi kariyeriyle tanınan bir isimdir.

Geri