AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ahmet Selcuk Ilkan kim siiri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ahmet Selçuk Ilkan kim şiiri?​

Ahmet Selçuk İlkan (d. 26 Ekim 1955 – Adana), şair ve şarkı sözü yazarı….
Ahmet Selçuk İlkan
Eğitim | Berlin Teknik Üniversitesi (1975) İstanbul Üniversitesi (1976)
Meslek | Şair · Söz Yazarı · Yazar
Etkin yıllar | 1978 – Günümüz

Başım Belada şiiri kimin?​

Başım Belada Şiiri – Yusuf Hayaloğlu.

Yaşar Nezihe Bükülmez kimdir?​

Yaşar Nezihe Bükülmez kimdir?
Yaşar Nezihe Bükülmez (d. 1882 – ö. 5 Kasım 1971), Osmanlı şair. 1896 ile 1953 yılları arasında, dönemin aktif edebiyatçılarından olarak şiirler yayımladı. Eserlerinde yoksul ve zorlu çocukluğu, aşkları ve evlilikleri gibi hayatından temaları konu aldı.

Nalan şiiri kimin?​

Biri çimdiklesin beni… Şöyle ışığa gel de göreyim, Beni dümdüz eden, O yalandan da yalan gözlerini…

Ahmet Selçuk İlkan kaç şiiri var?​

Dillere pelesenk olan bir çok şarkıda imzası bulunan Ahmet Selçuk İlkan’ın 1000’in üzerinde eseri vardı.

Ahmet Selçuk İlkan kimlere şarkı verdi?​

Ahmet Selçuk İlkan kimlere şarkı verdi?
“Islak Mendil’ diye şarkı yazmıştım, ardından ‘Beyaz Mendil’, ‘Ayrılık Mendili’ çıktı. ‘Ayrılık Kolyesi’ diyorsun, ‘Mutluluk Kolyesi’ diye şarkı çıkıyor. Bir gün Ümit Besen’e ‘Tahta Masa’ diye bir şarkı yazmıştım.

Merhaba Nalan şiiri kime ait?​

Merhaba Nalan şiiri – Yusuf Hayaloğlu.

Hangi ayrılık şiiri?​

Hangi ayrılık var ki, böyle diş ağrısı gibi durmadan zonklasın? Hangi cam kesiği var ki, böyle musluk gibi içime damlasın? Hasta kalbim bunu bir süre daha kaldıramaz! . Feriştah olsa, böyle eli kolu bağlı bekleyip duramaz.

Ahmet Selçuk İlkan kaç tane şarkısı var?​

Ahmet Selçuk İlkan kaç tane şarkısı var?

Ahmet Selçuk İlkan kaç tane çocuğu var?​

Cemre İlkanAhmet Selçuk İlkan / Çocukları

Ahmet Selçuk İlkan ün kaç çocuğu var?​

Ahmet Selçuk İlkan hangi şarkıları yazdı?​

Ahmet Selçuk İlkan hangi şarkıları yazdı?
Bunlardan ilk akla gelen; Islak Mendil, Tahta Masa, Kahır mektubu, Anılar, Bir Pazar Günü, Sabahçı Kahvesi, Hatıram olsun, Bir Gülü Sevdim, Ya Seninle Ya Sensiz, Gözler Kalbin Aynasıdır, Sevdalıyım, Eyvah-Çaykarası, Çocukların Günahı Ne, Ben Ne İnsanlar Gördüm, Bana Sor Yalnızlığı, Eskici, Seninle Aşkımız Eski Bir …

Ahmet Selçuk İlkan kaç yaşında kaç çocuğu var?​

Mimarlığı bırakıp söz yazarlığını tercih eden ve şiirleri birçok insanın ruhuna dokunan Ahmet Selçuk İlkan aslen Adanalı ve 64 yaşında. Gülten İlkan ile evli olan Ahmet Selçuk İlkan’ın Cemre İlkan adında bir kızı var.

Ahmet Selçuk İlkan evli mi kaç çocuğu var?​

Ahmet Selçuk İlkan, Türk şair ve söz yazarıdır. 26 Ekim 1955 tarihinde Adana'da doğmuştur. Eğitimini Berlin Teknik Üniversitesi'nde ve İstanbul Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Şairlik, söz yazarlığı ve yazarlık gibi alanlarda etkinlik göstermektedir. Kariyerine 1978 yılından günümüze kadar devam etmektedir.

Ahmet Selçuk İlkan'ın sanat hayatı boyunca pek çok şarkıya imza atmıştır. Özellikle "Islak Mendil", "Tahta Masa", "Kahır Mektubu", "Anılar", "Bir Pazar Günü", "Sabahçı Kahvesi", "Hatıram Olsun", "Bir Gülü Sevdim", "Ya Seninle Ya Sensiz", "Gözler Kalbin Aynasıdır", "Sevdalıyım", "Eyvah-Çaykarası", "Çocukların Günahı Ne", "Ben Ne İnsanlar Gördüm", "Bana Sor Yalnızlığı", "Eskici", "Seninle Aşkımız Eski Bir…" gibi şarkılarıyla tanınmaktadır.

Ahmet Selçuk İlkan'ın eserleri arasında 1000'in üzerinde şarkı bulunmaktadır. Bunlar arasında birçok sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın yazdığı şarkıları seslendirmiştir. Ahmet Selçuk İlkan'ın hayatına dair bilgiler ve eserleri hakkında daha fazla bilgiyi edinmek için biyografisi ve çalışmaları hakkında detaylı araştırma yapabilirsiniz.

Geri