Ahmet Savran hangi hastanede calisiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Ahmet Savran hangi hastanede çalışıyor?​

EMOT (El Mikrocerrahi Ortopedi ve Travmatoloji) Hastanesi, İzmir.

Prof Dr Sadık Bilgen kimdir?​

Uludağ üniversitesi Ortopedi ve Travmatlojı Anabilim Dalın’nda Radyasyon Güvenliği Komitesi Üyesi,Tıp fakültesi öğrenci ders yürütücüsü, Asistan eğitim sorumluluğu görevlerini yerine getirmektedir.
Ömer Faruk Bilgen kaç yaşında?
Ortopedi ve travmatoloji Ömer Faruk Bilgen 1957 yılında doğmuştur 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur.
Mustafa Ürgüden hangi hastanede çalışıyor?
Mustafa Ürgüden, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nde hasta kabulüne başladı. Hekim kadrosuna akademik unvanlı başarılı bir isim daha ekleyen Medical Park Antalya Hastane Kompleksi , Prof. Dr. Mustafa Ürgüden’i kadrosuna kattı.

Sadık Kılıçturgay kimdir?​

1983 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra 1986 yılnda Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD.da başladığım uzmanlık eğitimimi 1991 yılında tamamladım. 1996 de Doçent, 2002 de profösörlük kadrosuna atandım halen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD.da görev yapmaktayım.

Mehmet Bartu Sarısözen Kimdir?​

MEHMET BARTU SARISÖZEN. Tıp eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde alarak 1986 yılında mezun oldu. Uzmanlık eğitimini Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde yaparak 1991 yılında Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı oldu.
Bursa Medicabil Hastanesi sahibi kimdir?
Özel MEDICABIL Hastanesi kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, Yılın En Başarılı Sağlık Girişimcisi ödülüne layık görüldü.
Recai Özdemir kimdir?
Bursaspor formasını 127 kez giyen Op.Dr. Recai Özdemir, halen Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Genel Başkanlığı’nı yapmakta.

Prof Dr Ekrem Kaya kimdir?​

Trabzon Lisesinden 1982 yılında, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden 1988 yılında mezun oldu. Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. 2000 yılında Doçent, 2006 yılında Profesör oldu.

Prof Dr Yılmaz Özen nereli?​

1956 yılında Hınıs’ da doğdum. 1976-1982 yılları arasında Ankara Tıp Fakültesinde Tıp Öğrenimimi bitirdim ve mezun oldum. Tıp doktoru olarak 2 yıllık zorunlu hizmetimi Süleyman Beyler Sağlık Ocağı Ereğli / Zonguldak’ da yaptım.
Prof Dr Tufan Kaleli Kimdir?
Kaleli halen Uludağ Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesidir. Prof. Dr. Tufan Kaleli aynı zamanda EL CERRAHİSİ BİLİM DALI başkanlığını ve El Yaralanmalarını Onleme Dernegi Baskanlıgı’nı sürdürmektedir.
Medicabil kurucusu kimdir?

Yusuf Aruser kim?​

Op. Dr. Yusuf Aruser, 1974 yılında Diyarbakır’da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından eğitimini İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi ve Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayarak Tıp Doktoru Unvanı almıştır.

Recai Özdemir hangi hastanede?​

Recai ÖZDEMİR | Özel Medicabil Hastanesi.
Müjdat Enginsu hangi hastanede çalışıyor?
Uzm. Dr. Müjdat Enginsu Sportopedi Ortopedi Travmatoloji Tanı Tedavi ve Artroskopik Cerrahi Merkezi bünyesinde çalışıyor.

Geri