AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ahmet Şafak - Yureginle Gel

haberci

Yeni Üye
Ey bu dunya'nin Guzel turkusu
Ey bu gonlumun Bitmez buyusu
Ey buyuk askim Turkiyem benim
Bu sarkim sana beni anlasana
Yureginle gel bu meydana, meydan senin
Kalbimi actim ben sana orda gelin
Baskasindan birsey beklemem asla
Turkiye'm her ise , kendinden basla
O guzel basini, gogusume yasla
Kalbimi verdim ben sana orda gelin
Bu sarkim sanadir, umudum sensin
O buyuk yuregin, gece'yi yensin
Anla artik ben senim, sende bensin
Kalbimi verdim ben sana orda gelin
Buyuk aile'yiz, buyuk MILLET'iz ! Vatan sevgisiyile, carpar kalbimiz, kederde tasada, kivancta biriz, bu sarkim sana beni anlasana !!
Birlikte olursak, asimiz olur, ekmegimiz olur, isimiz olur, lakin VATAN ELDEN GITSE, GOZYASIMIZ OLUR, bu sarkim sana beni anlasana !
Kahraman atalar bize bakiyor, MEHMEDIM VURULMUS KANI AKIYOR, BU ACILAR ELBET SENI YAKIYOR , bu sarkim sana beni anlasana !
Bayrak, vatan, millet ortak paydamiz, horon zeybek, halay cayda ciramiz, birlikte olmak bizim caremiz, BU SARKIM SANA BENI ANLASANAAAAAAAAAAAAAA !!!

Şarkı sözleriniz gerçekten duygusal ve vatansever bir mesaj içeriyor. Türkiye sevgisi ve birlik ruhu üzerine yazılmış olan bu güzel sözler, milli duyguları en güzel şekilde ifade etmekte. Vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, geçmişten gelen kahraman atalarımıza olan minnet ve sadakati anlatıyorsunuz.

Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde olduğunda çok güçlü olduğunu, yaşanan acılar karşısında birlik olmanın ne kadar önemli olduğunu vurguluyorsunuz. Bayrağımız, vatanımız, milletimiz ortak paydamızdır ve bu değerlere sahip çıkmak için birlikte olmanın önemini vurgulamışsınız.

Sözlerinizde vurguladığınız duygular, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde olduğunda neler başarabileceğini hatırlatıyor. Bu güzel mesaj için teşekkür ederim.