Ahmet kaya sarki sozleri kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Ahmet kaya şarkı sözleri kime ait?​

Hani Benim Gençliğim, Yorgun Demokrat, Yüreğim Kanıyor, Başkaldırıyorum, Adı Bahtiyar, İyimser Bir Gül, Başım Belada, Dokunma Yanarsın, Biz Üç Kişiydik, Beni Vur, Giderim, Nereden Bileceksiniz gibi Ahmet Kaya’nın en popüler şarkıları Yusuf Hayaloğlu’nun imzasını taşıyordu.
Ahmet kaya memleketi neresi?
MalatyaAhmet Kaya / Doğum yeriMalatya, Türkiye’nin büyükşehir statüsündeki otuz ilinden biridir. Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki Yukarı Fırat Bölümü’nde yer alır. 13 ilçesi ve 718 mahallesi bulunan Malatya, 806.156 kişilik nüfusuyla Türkiye’nin yirmi sekizinci en yüksek nüfuslu ilidir. Vikipedi
Giderim şarkı sözü kime ait?
offfff yaaaaaa, bakar mısınız yaaaaa: “ezdirmem sana kendimi/ gövdemi yakar giderim/ beddua etmem üzülme/ kafama sıkar giderim…” giderim ulan, giderim!… seni seviyorsam sana ne!… (bilmeyenler için: bu da selda bağcan’ın bir şarkısıdır!…)

Birazdan kudurur deniz hangi albümde?​

hava bozmaya başladığında kara deniz için söylenilen cümle. dinle sevgili ülkem albümünde deniz erdoğan,yılmaz erdoğan kardeşler tarafından yeniden yorumlanmış, yeni haliylede pek hoş olan şarkı. ayrılıktan sonra insanı rahatlatan müthiş ahmet kaya parçası.
Ahmet Kaya Bahtiyar şarkısını kime yazdı?
Şiir, Yusuf Hayaloğlu tarafından Kod Adı Bahtiyar olarak yazılmıştır, fakat Ahmet Kaya parçayı çoğunlukla “Adı Bahtiyar” biçiminde seslendirdiğinden parçanın adı da böyle kalmıştır….Adı Bahtiyar.
Ahmet Kaya nereli ve nerede doğdu?
MalatyaAhmet Kaya / Doğum yeri
1998 Mart’ta Raks Müzik tarafından piyasaya sürülmüştür. Ahmet Kaya’nın ölmeden önceki son albümüdür. Albümün düzenlemesi Osman İşmen ve İlker Yurtcan’a aittir. Kayıt ve Mix Ahmet Kaya’nın kendi stüdyosu GAK’da Hakan Gürdöl tarafından yapılmıştır.
Kafama Sıkar Giderim kim söylüyor?
Tuğba Yurt – Kafama Sıkar Giderim – YouTube.
Adı Bahtiyar neden yazıldı?
AHMET KAYA- KOD ADI BAHTİYAR İsmini sorduğum da isminin Bahtiyar olduğunu söylemişti bana. Günde iki sefer dörder saat arayla götürüyorlardı işkenceye, geri getiriyorlardı, hamur gibi atıyorlardı. Tek söylediği şey, “adım Bahtiyar” diyordu.

Ahmet Kaya annesi ve babası nereli?​

Ahmet Kaya, 1957 yılında Malatya’da Kürt kökenli bir ailenin beşinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Adıyamanlıdır. Babası Sümerbank dokuma fabrikasında çalışan bir işçiydi.

Geri