AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ahmet Ertürk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Doğum Tarihi
13 Kasım 1953

Burç
Akrep

Ahmet Ertürk, 13 Kasım 1953’te Aydın Pamukören’de doğdu. Babasının adı Osman, annesinin adı Zafer’dir.
Çiftçi ve Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi.
Çiftçilik ve serbest avukatlık yaptı. İl Genel Meclis Üyeliği, ÖR-KOOP Nazilli ve Çevresi Örnek Hayvancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı, TARİŞ Pamuk Birliği Murakıp Üyeliği, Aydın’da Tarımsal Amaçlı Kalkınma Kooperatifleri Üst Birliği Başkanlığı, Ankara’da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nda Üreticiler ve Üretici Örgütleri Temsilciliği, Pamukören Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği görevlerinde bulundu.
22. Dönem Aydın Milletvekili. Ertürk, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ahmet Ertürk, 13 Kasım 1953 tarihinde Aydın'ın Pamukören ilçesinde doğmuştur. Babasının adı Osman, annesinin adı Zafer'dir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmiştir ve çiftçilikle birlikte serbest avukatlık yapmıştır.

Siyasi kariyerinde birçok önemli görevde bulunan Ahmet Ertürk, İl Genel Meclis Üyeliği, ÖR-KOOP Nazilli ve Çevresi Örnek Hayvancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı, TARİŞ Pamuk Birliği Murakıp Üyeliği, Aydın'da Tarımsal Amaçlı Kalkınma Kooperatifleri Üst Birliği Başkanlığı, Ankara'da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nda Üreticiler ve Üretici Örgütleri Temsilciliği, Pamukören Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur.

Ayrıca 22. Dönem Aydın Milletvekili olarak görev yapmıştır. Ahmet Ertürk evlidir ve 2 çocuk babasıdır.

Geri