AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ahmet Eroğlu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

1960 yılında Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesine bağlı Aşağıkarakısık köyünde doğdum. Rasattepe ilkokulu, Kurtuluş Ortaokulu ve Kırıkkale Ticaret Lisesinde okudum. 9 Eylül Ü.İktisadi ve Tic. İlm. Fak. Maliye Muhasebe Yüksek Okulu Lisans bölümünü 1982 yılında bitirdikten sonra 176 ıncı dönem Maliye Asteğmen Maliye Bütçe Kısım Amir Vekili olarak askerlik görevimi tamamladım. Bir süre özel kuruluşlarda (Cumhuriyet Gazetesi, Acarlar A.Ş., Altınmarka A.Ş….) muhasebe müdürlüğü ve özel mali denetim yaptıktan sonra 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdim.
Halen serbest avukatlık yapıyorum. Evli ve dört çocuk babasıyım.
30 Mart 2014 Yerel Seçiminde CHP’den Kırıkkale Belediye Başkan Adayı oldu.

Ahmet Eroğlu, 1960 yılında Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Aşağıkarakısık köyünde doğmuştur. Eğitim hayatına Rasattepe İlkokulu, Kurtuluş Ortaokulu ve Kırıkkale Ticaret Lisesi'nde devam etmiştir. 1982 yılında 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Fakültesi Maliye Muhasebe bölümünden mezun olmuş ve ardından askerlik görevini 176. dönem Maliye Asteğmen olarak tamamlamıştır. Daha sonra özel kuruluşlarda muhasebe müdürlüğü ve özel mali denetim alanlarında çalışmıştır. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Ahmet Eroğlu, halen serbest avukatlık yapmaktadır ve evli dört çocuk babasıdır. Ayrıca, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Kırıkkale Belediye Başkan adayı olarak görev yapmıştır.

Geri