Ahbap Dernegi kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Ahbap Derneği kime ait?​

Sanatçı Haluk Levent’in başkanlığını yaptığı Ahbap Derneği, yaklaşık 3 yıldır Türkiye’nin 70 şehrindeki 30 bin gönüllüsüyle ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyor. Haluk Levent’in yaklaşık 3 yıl önce platform adı altında faaliyete başlattığı ve ardından dernekleşen “Ahbap”, yardım organizasyonlarıyla dikkati çekiyor.
Ahbap başvurusu nasıl yapılır?
Başvuru yapmanız için önce ahbap.org sitesine üye olmanız gerekli. “Üyelik İşlemleri”nin altında yer alan”Profil”e tıklayın. “Yardım Talebi”nin altındaki “Sosyal Yardım” seçeneğini seçin ve “Başvur”a tıklayın. Başvuru formunu doldurup belgelerinizi yükleyin.

Ahbap üniversite nedir?​

Ahbap’ın üniversiteler ve üniversite öğrencileri ile arasındaki bağı kurar. Üniversite temsilcilikleri ve merkez arasındaki koordinasyonu sağlar.
Ahbap taşınmaz kaydı nasıl alınır?
https://webtapu.tkgm.gov.tr/ adresine giriniz….7. Taşınmaz Kaydı
- “Tapu İşlemleri Girişi” kısmından bireyseli seçiniz.
- e-devlet ile giriş yapınız.
- Açılan ekranda “Taşınmazları listele” seçeneğine tıklayınız.
- Çıkan ekrandan T.C kimlik numaranızın gözüktüğü belgeyi sisteme yükleyiniz.

Ahbap burs başvurusu 2021 ne zaman?​

Dün akşam (25 Eylül 2021) sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Levent, “Başvurular yarın” ifadelerini kullandı. AHBAP burs başvuruları 26 Eylül 2021 Pazar günü ahbap.org internet sitesi üzerinden alınacak.
Ahbap nasıl kuruldu?
Beyzanur’un kanserle mücadelesinde ona destek olmaya çalışan Levent, o dönemlerde gitarıyla müzik yaparak tedavi için para toplamaya çalışıyordu. Ancak ne yazık ki Beyzanur kanserle verdiği mücadeleyi kazanamadı. Bu olay Levent’in içinde bir ukde olarak kaldı ve Ahbap Platformu’nun da bir nevi tohumları atıldı.

Aytül Akal kaç yaşında?​

70 yaşında (1952)Aytül Akal / Yaş
Aykut Akal kimdir?
Aytül Akal 1952 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 1971 yılında İzmir Amerikan Kız Kolejinden mezun oldu. 1999 yılında uzaktan eğitimle Washington İnternational University’den mezun olmuştur. Aynı üniversitede Eğitim alanında yüksek lisans yaptı.

Geri