Ağlayan Pasta

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Ağlayan Pasta Tanımı İçin Malzemeler
4 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao (25 gram)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
4 yemek kaşığı süt
1 paket hazır çikolata sosu
2 paket kremşanti
1,5 su bardağı süt (Kek pişince üstüne dökülecek)

Ağlayan Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta ve şekeri güzelce çırpın.
Sütü, kakaoyu, vanilini, kabartma tozunu ve elenmiş unu ekleyip tekrar çırpın.
Dikdörtgen borcamda yaklaşık 30 dk. 160 derecede keki pişirin.
Kek pişince 1,5 su bardağı sütü kekin üstüne dökün. Kremşantiyi sütle çırpın.
Çikolata sosunu da paketteki tarife nazaran hazırlayın.
Kremşantiyi soğuyan kekin üzerine yayın ve daha sonra soğuyan çikolata sosunu da krem şantinin üstüne yayın.
Pastayı en az 2 saat buzdolabında bekletelim.
Ağlayan Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst