AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ağlayan bebek sesine duyarlı beşik

SoruCevap

Yeni Üye
benim aklıma bole bi proje geldi de internette cok gordum bu şekilde proje ama kimse anlatımını sunmamış eğer bu proje yapımı ile ilgili bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim iyi yayınlar

Cevap: ağlayan bebek sesine duyarlı beşik

Nevşehir Milli Eğitim Mudurluğu tarafından duzenlenen METEF, Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde acıldı Mesleki eğitim kurumlarında oğrenciler tarafından 20052006 eğitim oğretim doneminde yapılan calışmaların sergilendiği fuarda, Nevşehir Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi oğretmen ve oğrencileri tarafından yapılan sese duyarlı elektronik beşik buyuk ilgi gordu Elektronik, Mobilya Dekorasyon ve Torna Tesviye Bolumu oğrencileri tarafından yapılan beşik, sese duyarlı olması nedeniyle bebeğin ağlaması veya odada herhangi bir ses cıkması halinde kendi kendine sallanmaya başlıyor Aynı zamanda zaman ayarı da bulunan beşik, sesi algıladıktan sonra ayarlanan zaman suresince sallanıyor Annelerin ev işi yaparken cocuk odasındaki bebeklerinin surekli ağlamaması icin boyle bir beşik tasarladıklarını bildiren Nevşehir Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Mobilya Dekorasyon Bolumu Atolye Şefi İsmail Demiral, sese duyarlı beşiğin değişik model ve buyukluklerde de yapılabileceğini kaydetti Demiral, Oğrencilerle, beşikteki bebeklerin yanlarında beşiklerini sallayacak kimse olmadığı zaman surekli ağlamaması icin boyle bir beşik yapmayı kararlaştırdık Yaptığımız beşik hem ses hem de zaman ayarlı Yani bebek ağladığında veya beşiğin bulunduğu odada ses cıktığında beşik kendi kendine sallandığı gibi ayrıca istenilen zaman aralıklarında da beşik sallanabiliyor Bu beşiğin anneler icin oldukca avantajlı olduğunu duşunuyoruz Anneler ev işlerini yaparken bebekleri ağladığında beşik kendiliğinden sallanacak, eğer bebek ağlamadan sallanmasını isterlerse bir ıslık calmaları veya ellerini cırpmaları yeterli olacakdiyerek konuştu

Alıntıdır

Geri