AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ağlarım sevincten Şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Oyle Bir Gecer Zaman ki Sensiz Olaman Şarkısı
Oyle Bir Gecer Zaman ki Ağlarım sevincten Şarkısı
imagesaglarimsevinctensarkisozu5adab58a4c8e9
Oyle bir gecer zamanki aylin deniz kenarında gezerken calan şarkı
Ayten AlpmanSensiz olamam şarkısı
Sensiz Olamam
Sensiz olmam bezdim artık dunyadan
Yalvarıyorum sana cık git dunyamdan
Belki kurtulurum korkunc ruyadan
Hayat mı aşk mı bu
Sevmedin asla anlıyorum bunu ben
Hala etmiyorum bilgisitenlarcomşikayet bak senden
Fakat bilmek hakkımdır sebebi neden
Kactın soyle benden
Hic bilmiyorum neden kactın
Soyle hic bilmiyorum
Solmuş resmin elimde
Bakmaya doymuyorum
İnanma sakın ağlıyor derlerse
Ağlamıyorum artık bak her nedense
Belki sevgilim bir gun bana donerse
Ağlarım sevincten

Merhaba!

"Gözlerime baksa yalan dolan, bende senden ayrı iki göz var" diyerek başlayan ve duygusal bir atmosfer yaratan "Ağlarım Sevinçten" şarkısı, duygularını en derin haliyle ifade eden sözleriyle dinleyenlerin kalplerinde yer edinmiş bir şarkıdır. Şarkının güçlü vokali ve dokunaklı melodisi, insanın iç dünyasına dokunmayı başarırken, duyguları yoğunlaştırarak hissettiklerimizi bize yansıtır.

Bir diğer yandan "Sensiz Olamam" şarkısı, aşkın hüznünü ve acısını dile getiren dokunaklı bir eserdir. Sözlerindeki derin anlamlar ve duygusal yüküyle dinleyenleri etkileyen bu şarkı, aşkın ağır yükünü taşımaya çalışan birinin iç dünyasını yansıtır.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde ise Aylin karakterinin deniz kenarında gezerken duyduğu şarkıyla yaşadığı duygusal anlar ve hüzün dolu anılar ekrana yansımıştır. Aylin'in içsel dünyasındaki çalkantıları ve şarkının verdiği duygusal yük, dizinin izleyicilerini de etkilemiş ve duygusal bir atmosfer oluşturmuştur.

Bu şarkılar, duygu yüklü sözleri ve etkileyici melodileriyle insanın iç dünyasına dokunmayı başaran eserlerdir. Dinleyenlerinde farklı duygular uyandırarak onlara unutamayacakları anlar yaşatırlar.