SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Ağızda Dağılan Kıyır Kıyır Mayasız Dereotlu Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
1 adet yumurta (sarısını üzeri için ayıralım.)
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
4 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı sirke
Yarım yemek kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
Yaklaşık 4 su bardağı süt
Yarım demet dere otu
Ağızda Dağılan Kıyır Kıyır Mayasız Dereotlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvı gereçlerimizin hepsini bir kaba alıp karıştıralım.
Kontrollü bir formda unumuzu ek edelim.
Önemli olarak da kabartma tozumuzu son olarak ekleyelim.
Ardından elimizle yoğuralım.
Dereotunun da ekleyip biçim verelim.
Tepsimize dizip üzerine yumurta sarısını sürüp isteğe bağlı susam serpelim.
170 derece ısıttığımız fırına koyup pişirelim. Şimdiden deneyenlere afiyet olsun.
Ağızda Dağılan Kıyır Kıyır Mayasız Dereotlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet yumurta (sarısını üzeri için ayıralım.)
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
4 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı sirke
Yarım yemek kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
Yaklaşık 4 su bardağı süt
Yarım demet dere otu
Ağızda Dağılan Kıyır Kıyır Mayasız Dereotlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvı gereçlerimizin hepsini bir kaba alıp karıştıralım.
Kontrollü bir formda unumuzu ek edelim.
Önemli olarak da kabartma tozumuzu son olarak ekleyelim.
Ardından elimizle yoğuralım.
Dereotunun da ekleyip biçim verelim.
Tepsimize dizip üzerine yumurta sarısını sürüp isteğe bağlı susam serpelim.
170 derece ısıttığımız fırına koyup pişirelim. Şimdiden deneyenlere afiyet olsun.
Ağızda Dağılan Kıyır Kıyır Mayasız Dereotlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı