SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
LİMON
Ağız kokusunu yok etmek için bir limonu ortadan ikiye bölüp emebilirsiniz Uygun bir ortamda değilseniz limon aromalı şekerlerden tüketebilirsiniz
Limon
ELMA
Elma veya aynı özelliği taşıyan armut tüketimi, nefesi temizleme ve tazeleme konusunda etkili bir yöntemdir İçinde bulunan gıda lifi tükürüğü temizlemeye etkili olmakla birlikte ağızda güzel bir tat oluşturur
Elma
KARANFİL
Karanfili ağzınızda bir süre bekletirseniz bıraktığı güzel koku ağız kokunuzu bastırır Aynı zamanda karanfil, diş ve diş eti sağlığı için de faydalıdır
Karanfil
ADAÇAYI
Bir avuç adaçayını sıcak suyun içinde 15 dakika bekletin ve içine biraz nane ruhu katarak gün boyunca dinlendirin Dinlenmiş suyun içine yarısı oranında içme suyu ekleyip karıştırın ve sık sık ağzınızda çalkalayarak gargara yapın Ağız kokusundan eser kalmayacaktır
Adaçayı
MAYDANOZ
Nefesi tazeleme özelliği taşır Kebabın yanına maydanoz konulmasının sebebi aslında hoş bir görüntü vermesi veya daha renkli gözükmesi için değil, nefesinizi tazelemek içindir Maydanoz yerine taze olmak şartıyla biberiye de tüketilebilir
Maydanoz
NANE
Özellikle soğan ve sarımsak kokularını yok eden en etkili besindir Nane bulunmayan bir ortamdaysanız yanınızda her zaman naneli şeker bulundurabilirsiniz
Nane
REZENE ÇAYI
Rezene çayı da ağızdaki kötü kokuyu birebir yok eder Aynı zamanda yemek yemeden yarım saat kadar bir süre önce tüketirseniz iştahınız açılır
Rezene Çayı
YOĞURT
Gün içinde çok fazla yağlı ve kötü koku bırakabilecek yiyecekler tükettiyseniz günde 1 veya 2 kere tüketeceğiniz yoğurt ile ağızdaki kötü kokuyu yok edebilirsiniz
Ağız kokusunu yok etmek için bir limonu ortadan ikiye bölüp emebilirsiniz Uygun bir ortamda değilseniz limon aromalı şekerlerden tüketebilirsiniz
Limon
ELMA
Elma veya aynı özelliği taşıyan armut tüketimi, nefesi temizleme ve tazeleme konusunda etkili bir yöntemdir İçinde bulunan gıda lifi tükürüğü temizlemeye etkili olmakla birlikte ağızda güzel bir tat oluşturur
Elma
KARANFİL
Karanfili ağzınızda bir süre bekletirseniz bıraktığı güzel koku ağız kokunuzu bastırır Aynı zamanda karanfil, diş ve diş eti sağlığı için de faydalıdır
Karanfil
ADAÇAYI
Bir avuç adaçayını sıcak suyun içinde 15 dakika bekletin ve içine biraz nane ruhu katarak gün boyunca dinlendirin Dinlenmiş suyun içine yarısı oranında içme suyu ekleyip karıştırın ve sık sık ağzınızda çalkalayarak gargara yapın Ağız kokusundan eser kalmayacaktır
Adaçayı
MAYDANOZ
Nefesi tazeleme özelliği taşır Kebabın yanına maydanoz konulmasının sebebi aslında hoş bir görüntü vermesi veya daha renkli gözükmesi için değil, nefesinizi tazelemek içindir Maydanoz yerine taze olmak şartıyla biberiye de tüketilebilir
Maydanoz
NANE
Özellikle soğan ve sarımsak kokularını yok eden en etkili besindir Nane bulunmayan bir ortamdaysanız yanınızda her zaman naneli şeker bulundurabilirsiniz
Nane
REZENE ÇAYI
Rezene çayı da ağızdaki kötü kokuyu birebir yok eder Aynı zamanda yemek yemeden yarım saat kadar bir süre önce tüketirseniz iştahınız açılır
Rezene Çayı
YOĞURT
Gün içinde çok fazla yağlı ve kötü koku bırakabilecek yiyecekler tükettiyseniz günde 1 veya 2 kere tüketeceğiniz yoğurt ile ağızdaki kötü kokuyu yok edebilirsiniz