AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Agco power motor hangi ulkenin?

Editör

Yeni Üye

Agco power motor hangi ülkenin?​

AGCO Corporation, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir tarım makineleri üreticisidir. Şirket, 1990 yılında kurulmuştur. Şirketin merkezi Georgia’nın Duluth kentinde yer almaktadır.

Sisu motor hangi ülkeye ait?​

Oy Sisu Auto Ab, Finlandiya merkezli bir kamyon üreticisidir. Şirket, 1 Nisan 1931 tarihinde Oy Suomen Autoteollisuus Ab adıyla kurulmuş olup 1932’de Sisu adını aldı. Şirketin merkezi ve fabrikası Raseborg’da yer almaktadır. Sisu, Fincede dayanıklılık, cesaret ve kararlılık anlamına gelmektedir.

Agco hangi traktör kullanıyor?​

Agco hangi traktör kullanıyor?
AGCO Corporation’a ait traktör markası olan Massey Ferguson’dan üretim açıklaması.. Tarım makinaları alanında faaliyet gösteren AGCO Corporation’a ait dünyanın en tanınmış traktör markası olan Massey Ferguson, Türkiye’de kendi şirketini Massey Ferguson Tarım Makineleri Ltd. adıyla kurdu.

Case traktör hangi motoru kullanıyor?​

En ağır işler için tasarlanan yeni Case IH Optum CVX serisi 271 ve 300 HP güçlerinde, 6 silindirli, yüksek verimli Tier 4b Common-Rail motorları ile gücü, yakıt ekonomisini ve çevreye duyarlılığı bir araya getiriyor.

Perkins motor fabrikası nerede?​

Perkins 1998 yılında Caterpillar firması tarafından satın alındı. Amerikan firması Caterpillar (CAT) inşaat ve madencilik ekipmanları üreticisidir. Perkins’in Türkiye Distribütörü POWER TK’dir. Perkins’in Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Çin, Hindistan ve Japonya’da üretim tesisleri vardır.

Simpson motor ne malı?​

Simpson motor ne malı?
1960 da dogu almanya’nın, halk için üretilen tüm araçların 2 zamanlı motorlara sahip olma zorunluğu yönünde bir yasa cıkarmasıyla yıldızı parlayan simson, ülkede motosiklet üreten iki onemli fabrikadan biriydi. ikinci fabrika ise mz (zschopau) fabrikasıydı. mz daha büyük hacimlerde (200 – 500cc) motosikletler üretmekle …

FENT kimin?​

Fendt 1997 yılında Fendt kardeşler tarafından Almanya’da kurulan traktör şirketidir. Sahibi, 1990 yılında kurulan Amerikan AGCO Corporation tarım makineleri üreticisidir.

Fendt nerede üretiliyor?​

Fendt traktörleri, Almanya'nın Marktoberdorf şehrinde üretilmektedir. Fendt, Almanya kökenli bir traktör markası olup AGCO Corporation bünyesinde faaliyet göstermektedir. AGCO Corporation, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir tarım makineleri üreticisidir. AGCO, dünya genelinde tarım makineleri üretim tesislerine sahip olan büyük bir şirkettir ve çeşitli markaların yanı sıra Fendt'in de sahibidir.

Geri