Afyon Saglik Bilimleri Universitesi Ozel mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Özel mi?​

AFSÜ dört fakülte, üç meslek yüksekokulu ve lisansüstü eğitim enstitüsü ile sağlık temalı eğitim veren üniversitedir….
Kardiyoloji ABD ne demek?
Kardiyoloji, kalp, atardamar ve toplardamar sisteminin tümünü kapsayan bir uzmanlık alanı olarak, kalbin doğumsal veya edinsel , koroner damarlarını, yapısal ve kapaklarını ilgilendiren hastalıklarını ve işlevsel bozukluklarını, ritm ve ileti bozukluklarını, atardamar ve toplardamar sisteminin hastalıklarını, akciğer …

Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi ne zaman kuruldu?​

2018Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi / Kuruluş tarihi
Afsü Ne Üniversitesi?
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ), dört fakülte, üç meslek yüksekokulu ve lisansüstü eğitim enstitüsü ile geleceğin hekim, diş hekimi, uzman hekim, uzman diş hekimi ve diğer sağlık profesyonellerinin yetiştirildiği sağlık temalı bir üniversitedir.

Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi kaç puan?​

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ (AFSÜ) 2021 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI
Afyon sağlık bilimleri üniversitesi hangi bölümler var?
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde Hangi Fakülteler Var? Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi başta olmak üzere toplam 4 fakülteye sahiptir. Bu fakülteler sırasıyla Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesidir.

Afyon Kocatepe Tıp Fakültesi ne zaman kuruldu?​

-26 Mart 1998 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak kurulmuştur.
Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi hazırlık var mı?
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesinin eğitim dili %100 Türkçedir. Hazırlık eğitimi bulunmamaktadır.

Afsü Hangi bölüm?​

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ (AFSÜ) 2021 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Geri