AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Afk yim ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Afk yim ne demek?​

İşte, AFK’nın anlamı ve açılımı hakkında detaylar. Türkçe’ye ‘Bilgisayar Başında Değil’ ya da ‘Klavye Başında Değil’ anlamlarıyla geçen Away From Keyboard kelimesi, birçok kullanıcı tarafından İngilizce halinin kısaltmasıyla AFK olarak kullanılıyor.
AFK ne demek Dizi?
AFK : Away from keyboard yani türkçe anlamı ”klavyeden uzakta” anlamına geliyor.

AFK yemek ne demek?​

AFK online oyunlarda kullanılan bir terimdir. Kısaca kelime anlamı klavyeden uzakta olarak tanımlanabilir.
Mod neyin kısaltması?
Mod (“modifikasyon”un kısaltması), bir video oyununun işleyişini ya da grafiklerini değiştirmek üzere yapılan üçüncü taraf yazılıma verilen addır.
GG’nin Kelime Manası Nedir? Good Game şeklinde açılımı olan ve Türkçe ile iyi oyun- güzel oyun anlamına gelen GG kısaltması oyunlarda çokça kullanılmaktadır. Kelime anlamı, tam şekilde budur. Çevrim içi oyunlar içerisinde chat kısımlarında bunun sıklıkla görüleceği de bilinmelidir.
Oyun mod ne demek?
Mod (“modifikasyon”un kısaltması), bir video oyununun işleyişini ya da grafiklerini değiştirmek üzere yapılan üçüncü taraf yazılıma verilen addır. Buna bağlı olarak zaman içerisinde çok fazla mod yükleme imkânı sağlayan oyunların modsuz özgün hâlini tanımlayan vanilla terimi ortaya çıkmıştır.

AFK genel olarak bir durum bildirimi olarak sık bir şekilde kullanılır. Away From Keyboard kelimelerinin kısaltılması ile elde edilir. Bilgisayar başında değil, olarak tercüme edilebilir. Uzun süreli bilgisayar başında bulunulmayan durumların karşıdaki oyuncuya bildirilmesi için kullanılmaktadır.

AFK ne için kullanılır?​

AFK bir durum bildirisi olarak açıklayabiliriz. Genel olarak bilgisayar başında değil anlamına gelir. Oyuncu uzun süre bilgisayar başında olmadığı zaman karşısındaki oyuncuya bu ifadeyi kullanır. Bunu daha iyi anlayabilmeniz için WhatsApp’ta yer alan durum bilgilendirmesi gibidir.
Dizilerde afk ne demek?

AFK neden olur?​

Özellikle canlı sohbet içerisinde acil bir durum söz konusu olduğu zaman, bir süre bilgisayarın başına uzaklaşmak istendiğinde AFK kullanılır. Bu kısaltma karşı oyuncular tarafından anlaşılır ve kişinin hala oyunda olduğu ancak bilgisini başına bulunmadığını anlarlar.
AFK argo ne demek?
Afk, başkalarına bilgisayarınızda bir süre olmayacaklarını bilmelerini sağlayan klavyeden uzak anlamına gelir. Kısa bir mola verdiğinizi belirtmek için sık sık başka bir kısaltma ile kullanılır. Afk bir internet kısaltma sözüdür ve bu yüzden resmi konuşmalarda kullanılmamaktadır.
Adını Feriha Koydum, Medyapım imzalı ve başrollerini Vahide Perçin, Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ve Metin Çekmez’in paylaştığı, 2011-2012 yılları arasında Show TV’de yayımlanan aşk ve drama türündeki Türk televizyon dizisidir.
Valorant afk ne demek?
“AFK” kalan biri, devam eden bir oyundan ayrılmış veya oyunda aktif olarak yer almayı bırakmış bir oyuncudur. Çoğu çok oyunculu oyunda AFK kalanlarla ilgili sorunlar yaşanıyor ve tüm takım tabanlı rekabetçi oyunlarda bu sorunla bir veya diğer şekilde karşı karşıya kalınıyor.

Lol AFK cezası ne zaman biter?​

Yeni düzenlemeye göre AFK kalan ve ara sıra hareket eden oyuncular aynı cezayı alacaklar. Aynı sebepten sürekli ceza alan oyuncular ise 14 gün banlanabilecek. Kısıtlı şekilde hareket eden oyuncular, takımları maç kazanması halinde, ödüllerden yararlanamayacak.
Edebi afk ne demek?

Adını Feriha Koydum Zehra ne zaman dönecek?​

Gördüm, set ekibiyle sarılarak hasret giderdi. Dizinin fan sayfasında yazan bilgilere göre, köye giden Zehra (Vahide Gördüm) sezon finalinde geri dönecek.
Adını Feriha Koydum Zehra hangi bölümde öldü?
Vahide Gördüm’ün merakla beklenen vedası Adını Feriha Koydum’un dün geceki bölümünde gerçekleşti. Dizinin, Vahide Gördüm’ün (Zehra) vedasının ele alındığı 35. bölümünde senaryo gereği Zehra köyüne dönmeye karar verir.
Dereceli bir karşılaşmada AFK kalır veya sıradan çıkarsan 8-12 KP puanı kaybedeceksin. Bu da -30 KP kaybı bariyerini aşmana sebep olabilir (karşılaşma sonrası sonuçlar ekranında görünür). Bu süre dolana kadar özel olmayan bir karşılaşmaya katılamayacaksın.

Geri