AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

ADX gostergesi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ADX göstergesi nedir?​

Ortalama Yön Endeksi (ADX – Average Directional Index göstergesi) yukarı ya da aşağı trendin gücünü ölçmek için J. Welles Wilder tarfından geliştirilmiştir.
ADX ne olur?
Average Directional Index veya ADX, trend kuvvet göstergesidir. Trend yatırımcıları güçlü bir trend bulmak ve trend yönünde pozisyonlar açmak ister. ADX bir trendin ne kadar güçlü olduğu konusunda karar vermeye yardımcı olur.
DMI indikatör nedir?
DMI İndikatörü yani Directional Movement Index, finansal enstrümanın fiyatının hangi yönde hareket ettiğini tanımlamaktadır. ADX ile birlikte kullanımı çok görülen DMİ İndikatörü al ,sat sinyalleri üreten bir indikatördür.

Ambire AdEx nedir?​

Ethereum ağı üzerine kurulmuş, merkezi olmayan bir platformdur. Ambire AdEx, mevcut online reklamcılık piyasasındaki dolandırıcılık ve gizlilik endişelerinin ortadan kaldırmak amacıyla oluşturulmuş, reklamcılara, yayıncılara ve tüketicilere güvenli ve şeffaf bir platform sağlamak üzere tasarlanmıştır.
DMI ne işe yarar?
DMI, Desktop Management Interface kelimesinin baş harflerinden oluşur. Masaüstü Yönetim Arayüzü anlamına gelir. DMI, bilgisayar bileşenleri hakkında açılışta bilgi toplayan bir yazılım bileşenidir. Bilgisayarda ne kadar RAM var, kaç GB ne tür bir sabitdisk gibi bilgiler DMI tarafından toplanır.
MACD indikatörü nasıl kullanılır?
MACD göstergesi trend takipçisi olan ve fiyatların iki farklı hareketli ortalaması arasındaki ilişkiyi gösteren bir momentum indikatörüdür. Temel olarak 26 günlük üssel hareketli ortalamanın 12 günlük üssel hareketli ortalamadan çıkartılması ile elde edilmektedir.
Para Akışı Endeksi göstergesi (MFI), teknik analizde alım satım baskısını ölçmek için kullanılan bir araçtır. Bu, hem fiyat hem de hacmi analiz ederek yapılır. MFI hesap formulü, daha sonra 0-100 aralığı içinde hareket eden ve osilatör haline getirilip bir çizgi olarak çizilen bir değer üretir.

Geri