Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

ADU Veterinerlik kac yil?

Editör

Yeni Üye

ADÜ Veterinerlik kaç yıl?​

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz.

Ankara Üni Veterinerlik kaç yıl?​

Veteriner Fakültesi (İngilizce) Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Kodu | : | 101111331
Öğretim Türü | : | Normal Öğretim
Süre | : | 5 Yıl
Burs | : | –
Öğretim Ücreti | : | Ücretsiz

Veterinerlik Fakultesi hangi illerde var?​

Veterinerlik Fakultesi hangi illerde var?
Türkiye’deki Veteriner Fakülteleri
- İl. Üniversite Adı
- Adana. Çukurova Üniversitesi.
- Afyonkarahisar. Afyon Kocatepe Üniversitesi.
- Aksaray. Aksaray Üniversitesi.
- Ankara. Ankara Üniversitesi.
- Aydın. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi.
- Balıkesir. Balıkesir Üniversitesi.
- Bingöl. Bingöl Üniversitesi.

Aydın Veteriner Fakültesi hazırlık var mı?​

Aydın Veteriner Fakültesi hazırlık var mı?
1. Veteriner Fakültesi’nde eğitim-öğretim süresi 5 yıl olup Veteriner Hekimliği programı (tek program) uygulanmaktadır. 2. Fakültemizde bir yıl süreli zorunlu Hazırlık Programı uygulanır, programın sonunda ilgili dilde yeterlik sınavını başaranların doğrudan birinci sınıfa kayıtları yapılır.

Ankara Veterinerlik hangi kampüste?​

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi, tüm idari ve akademik birimleriyle Ankara Üniversitesi’nin Dışkapı Yerleşkesi’nde eğitim öğretim veren veteriner fakültesidir.

Türkiye’de Veterinerlik Fakültesi nerelerde var?​

Veterinerlik fakültesi kaç puan?​

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA (5 Yıllık)KAFKAS ÜNİVERSİTESİ (5 Yıllık)KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ (5 Yıllık)KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ (5 Yıllık)MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ (5 Yıllık)NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (Ereğli) (5 Yıllık)ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (5 Yıllık)SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (5 Yıllık)Veterinerlik fakültesi kaç puan?Üniversite AdıBölümTaban PuanıTEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ (Devlet Üniversitesi)Veteriner Fakültesi397,69836MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ (Devlet Üniversitesi)Milas Veteriner Fakültesi396,89793AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) (Devlet Üniversitesi)Veteriner Fakültesi392,2459

Veterinerlik fakültesi kaç puan?​

Veterinerlik fakültesi kaç puan?
Üniversite Adı | Bölüm | Taban Puanı
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ (Devlet Üniversitesi) | Veteriner Fakültesi | 397,69836
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ (Devlet Üniversitesi) | Milas Veteriner Fakültesi | 396,89793
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) (Devlet Üniversitesi) | Veteriner Fakültesi | 392,2459

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Bölümü, 4 yıllık bir lisans programıdır. Genellikle lisans programları 4 yıl sürer ve öğrencilere veteriner hekimlik eğitimi verilir.

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ise İngilizce eğitim veren bir programdır ve 5 yıl sürmektedir. Bu programın öğretim türü "Normal Öğretim"dir ve öğretim ücreti ücretsizdir.

Veterinerlik fakülteleri Türkiye genelinde farklı üniversitelerde bulunmaktadır. Bazı örnekler şunlardır:
- Adana: Çukurova Üniversitesi
- Afyonkarahisar: Afyon Kocatepe Üniversitesi
- Ankara: Ankara Üniversitesi
- Aydın: Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
- Balıkesir: Balıkesir Üniversitesi

Aydın Veteriner Fakültesi'nde eğitim-öğretim süresi 5 yıldır ve bir yıl süreli zorunlu hazırlık programı bulunmaktadır. Bu hazırlık programını başarıyla tamamlayan öğrenciler, birinci sınıfa doğrudan kayıt yaptırabilirler.

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Ankara Üniversitesi'nin Dışkapı Yerleşkesi'nde yer almaktadır ve tüm akademik ve idari birimleri burada bulunmaktadır.

Veterinerlik fakültelerine girmek için puanlar önemli bir faktördür. Bazı üniversitelerin veterinerlik fakültesi programlarının taban puanları şu şekildedir:
- Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi: 397,69836
- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi: 396,89793
- Afyon Kocatepe Üniversitesi: 392,2459

Veterinerlik fakültesi programlarına girmek isteyen adayların bu taban puanlarına dikkat etmeleri önemlidir.

Geri