- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Adobe Reader korumalı mod nedir?
Korumalı Mod, kötü niyetli dosyaların yapabileceklerini ve erişebileceklerini kısıtlayarak sizi korur. Korumalı Mod, Acrobat Reader’da varsayılan olarak etkinleştirilmiştir ve donanımınız ile verilerinizi korurken şeffaf bir şekilde arka planda çalışmak üzere tasarlanmıştır.Adobe Reader DC ücretsiz mi?
Acrobat Reader DC ücretsiz midir? Evet. Acrobat Reader DC, Reader indirme sayfasından ulaşılabilen veya Adobe Acrobat Reader’ı Edinin simgesinin bulunduğu her yerden edinebileceğiniz ücretsiz bir masaüstü yazılımıdır.
Adobe Acrobat neden yüklenmiyor?
Sorun devam ederse, ağ yöneticiniz, yardım masası kaynağı veya Internet servis sağlayıcınızla (ISP) iletim kurun. İstikrarlı bir Internet bağlantısı kurduktan sonra, dosyayı tekrar yüklemeye çalışın. İlk dosya yükleme denemeniz yarıda kesildiyse kullandığınız web tarayıcısından yükleme işlemini yeniden başlatın.
Adobe Reader nasıl kaldırılır?
Çalıştır komut kutusuna Denetim Masası yazın ve Tamam’a basın. Denetim Masası’nda, Programlar > Program ve Özellikler’i seçin. Yüklü programlar listesinden Adobe Acrobat’ı seçin ve Kaldır’ı tıklatın. Onay iletişim kutusunda, Evet’e tıklayın.PDF korumalı mod nasıl açılır?
Ayarları belirlemek için aşağıdakilerden birini yapın:
- Düzen > Tercihler’i seçin.
- Soldaki Kategoriler alanından Güvenlik (Genişletilmiş) seçeneğini işaretleyin.
- Korumalı Alan Korumaları bölümünde, Başlangıçta Korumalı Modu Etkinleştir’i işaretleyin veya işaretini kaldırın.
Adobe Reader ücretsiz nasıl indirilir?
Chrome: Acrobat Reader DC’yi indirme ve yükleme Adobe Acrobat Reader’ı indirme sayfasına gidin ve Acrobat Reader’ı İndir düğmesini tıklatın. Reader yükleyiciyi yüklemek için Kaydet’e tıklayın. Tarayıcı penceresinin altında yüklenen dosya görüldüğünde, Reader için .exe dosyasına tıklayın.
Bu hataların pek çok nedeni olabilir. Google Chrome güncel olmayan eklentileri güvenlik sebepleri ile çalıştırmadığı durumlar söz konusudur. Bu nedenle Adobe Flash Player güncel değil ise hata verir. Bu durumda Adobe Flash Player programının güncellenmesi gerekir.
PDF dosyası bilgisayardan nasıl silinir?
Bir PDF’yi hızlı bir şekilde bulmak için Windows ya da macOS’ta dosya adını arayın. Ardından bulduğunuz klasöre gidin, PDF dosyasını sağ tıklatın ve Sil (Windows) veya Çöp Kutusuna Taşı (macOS) seçeneğini tıklatın.
Bilgisayarda kısıtlı mod nasıl devre dışı bırakılır?
Kısıtlı Mod’u etkinleştirme veya devre dışı bırakma
- Hesabınızda oturum açın.
- Sol üst kısımdan profil fotoğrafınızı tıklayın.
- Alt kısımdan Kısıtlı Mod’u tıklayın.
- Sağ üst kısımda açılan kutuda, Kısıtlı Mod’u etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için Kısıtlı Mod’u Etkinleştir’i tıklayın.