AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Adobe Connect ucretsiz nasil indirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Adobe Connect ücretsiz nasıl indirilir?​

Adobe Connect nasıl indirilir ve yüklenir İstemciler ve uygulamalar indirin’in altındaki Adobe Connect’i İndir’e tıklayın. Yüklemek ve oturum açmak için ekrandaki talimatları izleyin.

Adobe Connect telefona nasıl indirilir?​

– Apple store hesabınızdan “adobe connect” uygulamasını indiriniz. Google play ya da Apple store hesabınızdan “Adobe connect “ uygulamasını indiriniz. Uygulmaya indirmek için “KABUL ET “ seçeneğini işaretleyiniz. İndirmiş olduğunuz uygulamayı “AÇ” seçeneğinden açınız.
Adobe Connect uygulaması ücretli mi?
ADOBE CONNECT UYGULAMASI DA ÜCRETSİZ Eğitimcilerin ve öğrencilerin uzaktan eğitimde en çok başvurduğu programlardan biri olan Adobe Connect programının da 60 gün boyunca ücretsiz olacağı belirtildi. Ayrıca Adobe’nin en bilinen programlarından olan Photoshop da 60 gün boyunca ücretsiz olacak.
Mac e Adobe Connect nasıl yüklenir?
Manuel yükleme (Mac)
- Mac için Adobe Connect uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
- İstendiğinde dosyayı kaydedin. Varsayılan olarak, İndirilenler klasörüne kaydedilir.
- Yükleyiciyi başlatmak için indirilen dosyayı açın.
- Uygulamayı yüklemek için yükleyici talimatlarını izleyin.

Adobe Connect nedir nasıl kullanılır?​

Adobe Connect, yerden bağımsız olarak sanal toplantılar ve uzaktan eğitim gerçekleştirmenizi sağlayan bir plaformdur. Özellikle mobil cihazlardan da erişim imkanı ile dünya üzerinde en çok kullanılan sanal sınıf uygulaması olarak birçok şirket ve eğitim kurumunun tercihi halindedir.

Adobe Connect içerik bağlantısı nedir?​

Android işletim sistemine sahip olan cihazlardan içerik yükleyebilirsiniz. Adobe Connect, farklı mekanlardaki kullanıcıların İnternet üzerinden iletişimini sağlayan yeni nesil bir çevrimiçi sanal toplantı ve uzaktan eğitim aracıdır.
Adobe Connect kamera nasıl açılır?
Kamera ve mikrofon ile toplantıya katılmanız için uygulamayı yüklemeniz gerekmektedir. Eğer öğretim elemanınız derse sunucu olarak katılmanıza izin verirse. (Adobe Connect Mobile yüklü olmalı) Kameranızı açmak için Webcam simgesine tıklayınız ve ardından ”broadcast” tıklayınız.
Adobe Connect görüntü var mı?
Adobe Connect birçok video paylaşım yöntemi sunar. Toplantı sahipleri, sunucular ve genişletilmiş haklara sahip katılımcılar eş zamanlı olarak bilgisayarlarına bağlı web kameralarından video paylaşımı yapabilirler.

Adobe Connect özel sohbet görünür mü?​

Varsayılan olarak mesajı herkes görür. Alıcıları sınırlandırmak için Sohbet bölmesinin sağ üst köşesindeki menü simgesini tıklatın. Sohbet Başlat öğesini seçin ve ardından Toplantı Sahipleri, Sunucular veya belirli katılımcıları seçin. Sohbet bölmesinin altında farklı sohbetleri görmenize izin veren sekmeler görünür.

Adobe Connect mikrofon nasıl açılır?​

(Adobe Connect Mobile yüklü olmalı) Kameranızı açmak için Webcam simgesine tıklayınız ve ardından ”broadcast” tıklayınız. Mikrofonunuzu açmak için Mikrofon simgesine tıklayın ve ”connect my microphone” tuşuna basın. Mikrofon sesinizi aşağısında Bulunan çubuktan artırıp azaltabilirsiniz.
Adobe Connect oda içerik bağlantısı nedir?
Adobe Connect toplantısı, birden çok kullanıcı için canlı ve etkileşimli çevrimiçi bir konferanstır. Toplantı odası, toplantıları yürütmek için kullandığınız kalıcı bir online sanal alandır. Çeşitli görüntüleme panelleri (bölmeler) ve düzenler içerir.

Geri