- Konu Yazar
Adobe Connect Hangi tarayıcı?
Chrome tarayıcısında Adobe Connect oturumuna katılmak için Flash’ın Chrome’da açık olduğuna emin olun ve toplantı URL’sine erişin. Masaüstü uygulaması kuruluysa Chrome, toplantıyı uygulamada çalıştırır.Adobe Connect görüntü var mı?
Adobe Connect birçok video paylaşım yöntemi sunar. Toplantı sahipleri, sunucular ve genişletilmiş haklara sahip katılımcılar eş zamanlı olarak bilgisayarlarına bağlı web kameralarından video paylaşımı yapabilirler.Adobe Connect içerik bağlantısı nedir?
Adobe Connect içerik bağlantısı nedir?Android işletim sistemine sahip olan cihazlardan içerik yükleyebilirsiniz. Adobe Connect, farklı mekanlardaki kullanıcıların İnternet üzerinden iletişimini sağlayan yeni nesil bir çevrimiçi sanal toplantı ve uzaktan eğitim aracıdır.
Adobe Connect bilgisayara nasıl yüklenir?
Adobe Connect nasıl indirilir ve yüklenir İstemciler ve uygulamalar indirin’in altındaki Adobe Connect’i İndir’e tıklayın. Yüklemek ve oturum açmak için ekrandaki talimatları izleyin.Adobe Connect nedir nasıl kullanılır?
Adobe Connect, yerden bağımsız olarak sanal toplantılar ve uzaktan eğitim gerçekleştirmenizi sağlayan bir plaformdur. Özellikle mobil cihazlardan da erişim imkanı ile dünya üzerinde en çok kullanılan sanal sınıf uygulaması olarak birçok şirket ve eğitim kurumunun tercihi halindedir.Adobe Connect oda içerik bağlantısına ne yazılır?
Adobe Connect oda içerik bağlantısına ne yazılır?Masaüstü veya başlat menüsünden yüklediğiniz programa tıklayınız. Oda/İçerik bağlantısı alanında Toplantı linkini yazıp devam et Düğmesine tıklayınız. Misafir olarak gir kısmından Adınız ve Soyadınızı girerek «Odaya Gir» düğmesine tıklayınız. Adobe Connect bağlantınız Başarıyla gerçekleşti.